Østervang 27, 2800 Kgs. Lyngby

Skøn villa med dejlig have og charmerende detaljer

På Østervang nr. 27, en rolig gade med en perfekt placering for enden af et lukket vejsystem, ligger denne charmerende villa og byder velkommen med en yndigt anlagt forhave, hvor duften fra blomsterbedene breder sig i omgivelserne, imens bilen parkeres i carporten og de mindste i familien slippes fri i den grønne have, som omfavner boligen.

Her har I jeres egen grønne oase med hyggelige kroge, frodige buske og høje træer, som giver jer masser af privatliv. De skønne, flisebelagte områder indbyder til solbadning på en dejlig sommerdag, imens den store græsplæne danner de perfekte rammer for børneleg og boldspil med hele familien.

Villaen folder sig ud på 95 skønne kvadratmeter med flotte gulve, højt til loftet og et fantastisk lysindfald, som bader rummene i solens stråler og skaber en behagelig stemning i boligen.

Når I træder ind i entreen møder I et værelse med god skabsplads, samt et charmerende badeværelse i skøn retro-stil, som fører tankerne tilbage til de uforglemmelige 60'ere, imens det lyseblå badekar nærmest inviterer til en afslappende stund inden sengetid. I samme afdeling har I køkkenet, en sand fornøjelse at opholde sig i, hvor middagen tilberedes over de lækre induktionskogeplader og alle køkkenredskaberne gemmes af vejen i skabene med lyse facader og fine greb.

Hjertet af boligen byder på to dejlige stuer, perfekt placeret i forlængelse af hinanden, hvor venner og familie samles til hyggelige stunder. Bedst af alt er dog den dejlige udestue med høje vinduer og plads til at indrette borde og stole, -det ideelle opholdssted på en snefyldt vinterdag, hvor haven danner den smukkeste baggrund i de hyggelige omgivelser.

Villaen ligger i gåafstand til både skole, indkøb og offentlig transport. Og på trods af den centrale beliggenhed, har I grønne parkområder og Bagsværd Sø lige i nærheden.

Hvad mere kan man ønske sig? Denne villa må I bare opleve!

Hos Hjemlig har vi et mål om at være dit professionelle alternativ til de lokale ejendomsmæglere. Vi tilbyder det samme som de traditionelle ejendomsmæglerkæder, men bare et fast lavt salær. Det betyder at du som kunde tit vil kunne opnå en besparelse på op til 50 % på salæret og stadig få en høj service, hvor vi laver det hele. Vi har allerede hjulpet mange kunder med deres boligsalg i byer fordelt på hele Sjælland. Så mangler du en dygtig ejendomsmægler til at sælge din bolig, så har vi allerede erfaring med at sælge boliger i Lyngby og vi er helt sikre på at vi også kan hjælpe dig.