Bakkekammen 118, 3600 Frederikssund

Velindrettet lys bolig med utraditionel planløsning

Velindrettet lys bolig med utraditionel planløsning. I meget høj kvalitet og med lave driftsomkostninger.

Boligen er i 2 etager med stue, køkken/alrum på første sal. Opholds arealet med altan på begge sider har derfor direkte udsigt til Roskilde fjord på den ene side og stort eng areal på modsat side. De store vinduespartier giver et utroligt lysindfald hele dagen.

Underetagen indeholder 3 værelser med indbyggede skabe alle med udgang til terrasse, badeværelse og bryggers samt stor hall med trappe til 1.sal og depotrum under trappen. Hall, badeværelse og bryggers har flise gulv, mens alle værelser og 1. sal har parketgulv i ask. Huset er udstyret med gulvvarme i alle rum fra eget gasfyr og har central ventilationssystem samt hårdehvidevarer fra Siemens. Køkken bad og bryggers er udstyret med LED spots. Huset har således et meget lavt energi forbrugt for både el og gas. Alle vinduer og udvendige døre er udført i mahogni, mens skur og rækværk er i lærketræ.

På havesiden er der stor træterrasse, mens der på forsiden er afskærmet fliseterrasse. Al udvendigt træværk er olieret i 2016.

Græse Bakkeby er et naturvenligt villakvarter tæt på Frederikssund by, med mange grønne områder mellem de forskellige grupper af beboelse. Boligen er i gå afstand til offentlig transport. Her er mulighed for at gå tur langs fjorden eller i området ved den gamle Thorstedlund højskole.

Området ligger i landlige omgivelser, men har både lokalt indkøb og posthus samt børneinstitutioner og skole til 6 klassetrin. Frederikssund centrum ligger 8 minutters kørsel fra området. Et kuperet område med gode muligheder for både cykling og løb. Fra strandengen få minutters gang fra boligen er det muligt at dyrke kitesurfing eller ro kajak i roskilde fjord.