Kalleruphaven 71, 2640 Hedehusene

Charmerende sommerhus med moderne bekvemmeligheder og en dejlig have

En kort køretur fra Fløng midtby, står dette charmerende sommerhus og soler sig i et fredeligt område, hvor livet nydes i fulde drag. I befinder jer i naturskønne omgivelser, med Fløngskoven 6 minutters gang væk. Her kan I nyde en fredelig gåtur i den smukke natur, og der er tilmed mulighed for hundeluftning i hundeskoven. Det rolige nabolag danner de perfekte rammer for denne stemningsfyldte bolig, hvor I er langt væk fra hverdagens bekymringer og storbyens larm.

Kør igennem det rolige kvarter, parker bilen ved nr 71 og mærk hvordan roen sænker sig over omgivelserne. Det charmerende fritidshus oser af sommerhusstemning, med sin fine træfacade og store have. Her er der både plads til børneleg og solbadningen, når haven åbner op for store græsarealer og solrige terrasseområder, som indbyder til hyggelige grillaftener i venner og families lag.

Indenfor imponeres der med moderne bekvemmeligheder og et fantastisk lysindfald, der kan nydes fra alle husets rum. De 50 skønne kvadratmeter fordeler sig over to gode værelser, et nydeligt badeværelse og et lækkert køkken, som indbyder til gastronomisk udfoldelse. Indretningen er lys og indbydende med kræs for detaljerne. I hjertet af boligen udfolder en hyggelig pejsestue sig, hvor lyden af knitrende brænde sætter den stemningsfyldte tone for boligen. Herfra er der adgang til spisestuen, et dejligt rum, hvor middagen nydes med udsigt over haven. Og når vejret tillader det, kan selskabet tages med ud på terrassen, som I har adgang til herfra.

Hvis I drømmer om en fredelig oase med masser af charme og smukke omgivelser, så behøver I ikke drømme længere. Velkommen til sommerhuset på Kalleruphaven, hvor livet nydes i fulde drag!