Christianehøj 67, 1. TH., 2860 Søborg

Solgt - Lignende boliger søges

Fantastisk åben, lys og indbydende lejlighed i naturskønt område med et eventyrligt lysindfald
Velkommen til grønne og smukke Søborg der både er tæt på sø, skov og det fantastiske Kongens Lyngby, er har et dynamisk og sprudlende byliv med butikker og kulinariske oplevelser.

Lejligheden her på Christianehøj har også det eventyrlige og royale islæt, som området lægger op til. Vi har nemlig at gøre med en rigtig perle i form af en indbydende, lys og absolut lækker lejlighed. Lejligheden spreder sig over 44 kvm., og umiddelbart vil man nok tænke: "Det lyder godt nok ikke af meget", men der skal I altså ikke skue hunden med hårene. Nej, for hver en kvadratmeter er indrettet og udnyttet til perfektion. Kvadratmeterne fordeler sig på et køkken, en stue, et nyere badeværelse, der ikke er mere end 4 år gammelt, en entré og et soveværelse. Hvert rum komplementerer hinanden, og de lyse gulve, vægge og loft træder i den grad i karakter med alle lejligheden store vinduespartier, der giver det mest eventyrlige lysindfald. Det indbydende køkken har lækre overflader og elementer, og farvespillet mellem det mørke gulv, de lyseblå klinker på væggen og de hvide låger og skuffer giver rummet et helt unik karakteristika - hvilket I også finder i stuen. Ja, for her er kontrasten mellem den grå væg og de ellers indbydende vægge og gulve endnu et element, der sætter prikken over i'et for lejlighedens charme - en næsten helt herskabelig charme, om man vil. Stuens rummelighed gør det også muligt at indrette med både sofahjørne, hvor vores bedsteven, TV-underholdning, kan køre med fuldt drøn for både venner og familie. Og hvis der skal holdes fødselsdage, nytårsaften eller andre festlige lejligheder, kan venner samles ved det spiseområde, som der i den grad også er plads til. Her er det altså kun fantasien, der sætter grænser.

Ejerforening er en veldrevet en af slagsen, og til lejlighedskomplekset er en hel balsal af en græsplæne, med oplagte muligheder for solbadning, adskillige grillaftener og boldspil under åben himmel. Har man grønne fingere er der endvidere mulighed for at blive skrevet op til en af foreningens havestykker.