Fritidshaven 11B, 2640 Hedehusene

Solgt på 19 dage - Lignende boliger søges

Charmerende sommerhus med fredfyldt og frodig have
Nu har du mulighed for at tilbringe dine feriestunder i rolige, rekreative rammer. På Fritidshaven 11B ved Hedehusene er dette idylliske sommerhus netop blevet sat til salg, og her venter et fantastisk ferieparadis for alle, der søger den bedste blanding mellem naturoplevelser og kort vej til byens liv.

Sommerhuset råder over 50 kvadratmeter. De fordeler sig blandt andet på et stort stuealrum, et værelse og et badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, men boligen byder også på et velindrettet køkken med nyere Bosch SuperSilence opvaskemaskine. Samtlige kvadratmeter fremstår særdeles indbydende. Her strømmer solens stråler ind ad de mange vinduespartier, og det skaber en legende let atmosfære, som blot forstærkes af de høje lofter og stuens åbne forbindelse til køkkenet. Til huset hører ligeledes en vidunderlig have, som ofte får besøg af nattergalen i forsommeren. Her venter en bærsymfoni uden lige, hvor du kan plukke både kirsebær og blåbær, men haven byder også på massevis af mirabeller i det bagerst krat samt højbede fyldt med forskellige krydderurter og grøntsager. Følger du den lille skovsti, når du desuden havens hyggelige pavillon, hvor det er oplagt at tilbringe de solrige sommerstunder.

Hedehusende er et fantastisk sted at feriere. Her venter den ideelle kombination mellem naturarealer og bylivsstemning, og det åbner op for et væld af udfoldelsesmuligheder. Sommerhuset ligger blandt andet tæt på Hedeland Naturparks varierende terræn, men her er heller ikke langt til skoven, hvor du kan riste skumfiduser på bålpladsen, søsætte avisbåde eller gå ture langs de snoede stier. Naturarealer til trods har du dog heller ikke langt til Roskildes charmerende bymidte, som byder på alt fra fristende forretningsliv til lækre gastronomioplevelser. Du bor desuden tæt på både togstation og motorvej, så det er ligeledes let at komme til og fra resten af landet.

Se de mange fælles faciliteter og andre nyttige infomationer på www.of-mollehoj.dk.