Mosevej 31, 4000 Roskilde

Solgt - Lignende boliger søges

Frodig og idyllisk beliggende sommerhusgrund på 3813 m2, der bare venter på at opfylde jeres drømme
I det hyggelige landsbysamfund ikke langt fra Ågerup fører den blinde Mosevej til et fantastisk, naturskønt sommerhusområde, hvor de mange, små søer og de tætte træer danner grobund for et fristed i komplet fred og ro - kun afbrudt af fuglenes pippen foroven og frøernes kvækken ved det stille vand.
Jeres nabo på den anden side er de grønne marker, der strækker sig fra denne idylliske flække helt til Ågerups bygrænse. Et levende bymiljø gemmer sig her med indkøbsmuligheder, specialbutikker, frisør og bibliotek foruden Børnehuset og den smukke, hvidpudsede kirke, der rummer aktiviteter for store som små med bl.a. julemarked, indsamling, babysamlesang og meget andet.

Denne uberørte grund på Mosevej 31 er blot 3 min. i bil fra Ågerup, eller en cykeltur på godt 2 km, hvor familien kan køre på række med overhovedet i front og solens stråler bagende ned på skuldrene, når Ågerup Sportsplads venter på at give alle en aktiv dag.
Også Vigen Strandpark kan friste jer med sine grønne strandenge og sandstrækning med badebro i midten, der kun er 10 min. kørsel fra grunden. Her kan familien dase med en picnickurv og en parasol og dyppe fødderne i Roskilde Fjords lune vand.

På Mosevej står en frodig og imponerende sommerhusgrund til jeres rådighed på hele 3813 m2, hvor I kan skabe jeres helt personlige fritidsboligdrøm med mosesøerne i baghaven og det grønne omkring jer. Der er alle muligheder for at opføre et luksussommerhus med fuldendte, gulv-til-loft-vinduespartier, der kan lukke de smukke omgivelser ind i hjemmet, eller et hyggeligt træbeklædt fritidshus med brændeovn i hjørnet, hvor de små kan samles, når middagen skal forberedes i samtalekøkkenet.
Grunden lægger op til et veltrimmet udeliv med træterrasser, hvor grillen kan syde og græsplæner med plads til trampolin og gyngestativ.

Bliv rigere på et fritidsliv i det grønne i et nyopført indre helt efter jeres ønsker!

Få f.eks. bygget dette skønne sommerhus på 63 kvm med 17,5 kvm overdækket terrasse fra danhaus, til en pris fra kun 845.000,-.
Ring og høre nemmere omkring mulighederne for, at får bygget dit nye drømme sommerhus.