Kontorvej 41, 2860 Søborg

Vidunderligt, rødpudset rækkehus med den dejligste oase af en ugenert have - lige til børnefamilien

Velkommen til dette trygge og børnevenlige kvarter med temaet RØD! På Kontorvej går farven rød nemlig igen blandt vejens ejendomme - og nu kan I hoppe med på bølgen og få jeres eget dejlige, rødpudsede rækkehus. I kan roligt føle jer hjemme her, hvor alting ligner hinanden, og naboerne er ligeså varmhjertede, som husfacadernes kulør. Så inviter naboen ned i det store, attraktive fællesareal i grundejerforeningen til boldspil, snobrød over bål og havefest med dans til den lyse morgen.

Disse idylliske rammer er centralt beliggende tæt på skole, gymnasium og institutioner til børnene i alle aldre. Kun 8 min. gang væk har I Buddinge St., hvis I foretrækker toget som transportmiddel til fx KBH. Masser af gode indkøbsmuligheder er også et splitsekund fra hjemmet, og i Buddingecentret kan I få en shoppeoplevelse ud over det sædvanlige. Når det grønne trækker i jer kan familien cykle til Nymose Park og picnicce ved søen eller indtage aktivitetspladsen.

Nu tilbage til huset. I kan nemlig også slå jer ned i den store, uforstyrrede have, hvor et hav af hyggekroge fremspringer i det grønne. Bedst af alt er den lækre, overdækkede terrasse i sydvest, hvor I kan føle jer som konger med den smukkeste udsigt over haven.

Hele to etager gemmer sig bag den røde facade med en brugbar kælder, hvor I får viktualierum, gæstetoilet og et anvendeligt værelse til den gæve teenager. I gangen får I tilmed masser af skabsplads til stort som småt.
Stueetagen derimod forærer jer to dejlige værelser med skabe og et badeværelse klinket i hvidt og malet i en kæk blågrøn nuance, så I kan falde hen i det store karbad og drømme jer til det azurblå hav, hvor badevandstemparaturen er den samme som i jeres intime Atlanterhav.
Køkkenet står for sig med adgang til spisestuen og den store brændeovnsstue, der bare kalder på familieaftner i flammernes skær.

Tag familien under armen og kom med til Kontorvej 41