Bagsværd Hovedgade 99, 2. H., 2880 Bagsværd

TOVÆRELSES MED 40 VELUDNYTTEDE KVM OG ØSTVENDT ALTAN

Er du på udkig efter en lys og velproportioneret toværelses lejlighed med central beliggenhed i Bagsværd? Så er det her den rigtige bolig for dig. De 40 kvadratmeter er yderst veludnyttede, og lejligheden er med sit lyse og indbydende indre helt indflytningsklar.

Lejligheden er oprindelig en etværelses, men den er på praktisk vis omdannet til toværelses. Således har man soveværelse i det oprindelige køkken, hvor der både er plads til seng og skabsplads. Køkkenet er rykket ind i den store stue, der nu fungerer som ét stort opholdsrum med køkken, spiseafdeling og sofaarrangement. Badeværelset er indrettet med hvide fliser på gulv og vægge og med separat bruseniche. Lejligheden rummer også en entré med god skabsplads samt en altan, hvorfra man kan nyde morgensolen i øst.

Du kommer til at bo i en ejendom fra 1966 med butikker i hele stueplanet. Her har du bl.a. Irma og Matas.

For foden af ejendommen har du alt, hvad hvad du nogensinde behøver. Her er nemlig alt fra storcenter, specialforretninger og handlemuligheder, ligesom Bagsværd huser svømmehal, biograf og kulturhus med lokalbibliotek. Derudover er der bare 200 meter til Bagsværd Station, hvor både busser og S-tog står til din rådighed døgnet rundt, og det betyder selvfølgelig også, at du på bare 30 minutter kan befinde dig på Københavns Hovedbanegård og resten af indre by. Du har også glæde af den dejlige natur omkring Bagsværd Sø samt de mange grønne parker, der indbyder til livsnyderi under åben himmel.