Buddingevej 250, ST. 1., 2860 Søborg

Hyggelig og velindrettet 2 værelses med egen solrig have og terrasse

På Buddingevej 250 er der ikke dét, du ikke enten kan gå, cykle eller springe på det offentlige til. Beliggenheden er så dejlig central, at den taler til den ægte byboer. Lige ved hånden har du gode S-busser, og Buddinge St. kan du gå til på 4 min. eller kun 1 min., hvis du løber. Under 20 min. senere er du på Nørreport.
Over for hjemmet ligger din lokale købmand, når du mangler en snack fredag eftermiddag eller bare er løbet tør for kaffe. Flere take away-steder omgiver dig og leverer gerne din yndlingspizza, karryret eller en kebab, så du ikke behøver svede over gryderne derhjemme. Skal maden en gang imellem laves hjemme, kan du gå til Gladsaxes gode, lille butikscenter med alt fra Fakta til chokoladeforretning, Matas, apotek, Kop og Kande og mere endnu.

Lejligheden trækker sig lidt tilbage fra Buddingevej på en lille, lukket stikvej, hvor man får ro og fornemmelsen af idyl i det lille boligkompleks. Du får din egen have og terrasse med til lejligheden, som ligger privat omkranset af tæt hæk; din egen oase lige i middagssolen, så du kan solbade uden at bekymre dig om nysgerrige naboer eller holde sommerhavefest med mini-fodboldturnering.

Lejligheden er fordelt over 41 m2 med en fin planløsning: I entreen står tre indbyggede skabe, der gerne gemmer overtøj, sko eller bare alt det ekstra nips naps, man altid har. Et godt alternativt soveværelsesrum lægger sig inden for entreen - også veludstyret med potentielle garderobeskabe, hvis du gør rummet til soveværelse. Her er fin plads til en seng, krearum eller dét, du har tankerne på. Badeværelset ligger praktisk i forlængelse pænt i hvidt med bruseafsnit. Køkkenet står også nydeligt og funktionelt med alt, du behøver i direkte forbindelse til det rummelige stuealrum, hvor store vinduespartier sørger for lys og samtidig lukker op ud til haven. Her er god plads til at indrette dig lige, som du lyster.

Kom forbi og kig!