Klirevænget 27, 2880 Bagsværd

Velholdt, charmerende og lys familievilla med perfekt beliggenhed

Her på Klirevænget 27 i Bagsværd får I en rigtig familievilla i et hyggeligt og fredeligt område, hvor ungerne har trygge rammer at vokse op i. Med denne villa kommer I ikke til at mangle noget, for nærområdet gemmer på alle dagligdagens fornødenheder.

Villaen præsenterer sig selv smukt med røde mursten og et mørkt tag, og fra den rolige villavej fører den stenbelagte indkørsel hen til garagen, hvor bilen kan parkeres. Villaen er omkranset af den dejligste, grønne havegrund, som gemmer på en stor græsplæne og to terrasser, der begge er vendt perfekt mod eftermiddags- og aftensolen. Her kan I nyde solen til lyden af fuglekvidder, og hvis der skulle komme en lille regnbyge, kan I søge ly under den overdækkede terrasse, der er nærmest fungerer som en lille udestue.

I får i alt 133 kvadratmeter bolig, som står med flotte trægulve, eksklusive materialer og det dejligste lysindfald, der strømmer ind gennem de mange vinduer. Kælderen byder på et gæstetoilet med vaskefaciliteter og fire disponible rum, hvor I eksempelvis kan indrette kontor, teenageafdeling eller vinkælder. I stueetagen står det elegante køkken, som er opført i hvide elementer med indbyggede greb, og her er masser skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til stuen, og takket være rummets størrelse er her både plads til spiseafdeling og sofahjørne. 1. salen gemmer på to gode værelser, hvor det ene har indbygget skabsplads, samt boligens badeværelse, der står med separat brus.

Med denne villa kommer I til at bo midt i et roligt villakvarter med alt inden for rækkevidde. Lige oppe på Bagsværd Hovedgade ligger Bagsværd Skole, Bagsværd Stadion, Bibliografen og indkøb. Der er nem adgang til motorvejsnettet, og når I trænger til naturskønne omgivelser, kan I gå på opdagelse ved Bagsværdfortet eller I Aldershvile Slotspark lige ved Bagsværd Sø.

Her går boligdrømme i opfyldelse!

Hos Hjemlig vil vi gerne være dit professionelle alternativ til den lokale ejendomsmægler. Vi kan tilbyde samme høje service som de traditionelle ejendomsmæglerkæder, men til faste lave salærer. Det betyder at du som kunde tit vil kunne spare 20-50 % på salæret og stadigvæk få den fulde service, hvor vi står for det hele. Vi har allerede hjulpet rigtig mange kunder med, at sælge deres boliger i byer fordelt på hele Sjælland. Så skal du bruge en ejendomsmægler til at sælge din bolig, så har vi allerede erfaring med boligsalg i Bagsværd og vi kan helt sikkert også sælge boliger i netop din by.