Råvænget 50, 2880 Bagsværd

Super hyggelig villa med dejlig have, brændeovn og lækker 20 kvm stor udestue

Du kan godt se frem til ægte villastemning på Råvænget 50, hvor denne skønne repræsentant af en villa ligger klar til at give dig de bedste og mest hjemlige rammer.

Huset ligger i et villakvarter, tæt på Gladsaxe Skole, fritidsklub og boldklub, der gør området oplagt for den lille familie, der kan sende barnet afsted til yndlingssportsgrenen og til kammeraterne i skolen. For pendlerne er det nemt at springe på bussen få hundrede meter fra hjemmet, eller man kan snuppe bilen og hurtigt koble sig på motorvejsnettet, både ind og ud af byen. Alt, hvad man behøver til såvel festmiddagene som hverdagens små måltider, kan handles tæt derved, og når man higer efter grøn natur, er Smørmosen og de hyggelige stisystemer, der snor sig langs søerne, aldrig langt væk.

Hjemme på adressen pynter villaen på en solkysset grund, hvor man kan parkere bilen tørt i carporten og hilsen morgensolen velkommen på terrassen. Havens æbletræ bugner af frugter, man kan plukke i efteråret og bruge direkte i sin egen tærte. Langs den store fliseterrasse i baghaven får man to gode udhuse, som kalder på fritidsprojekter, hjemlige kontorlokaler eller blot kan udnyttes til opbevaring af havemøblerne, når vinteren kommer.

Den hyggelige bolig står velholdt og indbydende, med et stort forældresoveværelse og et børneværelse samt det lyse brusebadeværelse i én samlet afdeling. Når familien skal samles, eller naboerne inviteres over på middag, kan den store, lysfyldte stue, køkkenet og udestuen fyre op for fællesskabet. De tre dejlige rum glider nemlig naturligt sammen og lægger op til filmaftner i sofaen eller kongelige middage over spisebordet, med klirrende glas og latter. Køkkenet ligger flot og åbent i tidsrigtig stil, hvor køkkenchefen snildt kan holde samtalen kørende med selskabet, mens de sidste detaljer til måltidet kommer på plads. I praktisk tilknytning ligger husets store bryggers, hvor vasketjansen kan ordnes med direkte udgang til haven. Er sommeren varm og venlig, kan festlighederne tages med ud i den lyse udestue, der giver et skønt overblik over haven, med lune rammer og lys ned fra det transparente tag.

Hvis ikke hjemmehyggen allerede bobler her, så må du få en fremvisning og mærke stemningen på egen krop.