Gyngemose Parkvej 10, 2. MF., 2860 Søborg

Lys og luftig fusion beliggende mellem byen og naturen

Med kun 8 km til Københavns Rådhus og 1 km til Utterslevs Moses fredede naturarealer med stisystemer, søer, holme og et ivrigt kvidrende fugleliv er scenen sat - både byen og naturen er tilgængelig på kort tid, og hvem kunne så overhovedet ønske sig mere?

Det skulle da lige være drømmen om en lys og moderne lejlighed, der kunne agere kirsebærret på toppen af den lækre cocktail. Det er heldigvis en del af pakken! Lejligheden her i Åkandehusene stråler som en nyslået mønt.

På anden sal, hvor lejligheden befinder sig, har solen de bedste betingelser for at lyse de i forvejen kridhvide vægge endnu mere op. Alt interiør er fra 2007, præcis som lejligheden, og fremtræder stadig så flot, som var det nyt. Den lyse skandinaviske minimalisme er gennemgående: lige fra de matlakerede trægulve til det indbydende køkken fra Invita Trendline, som står smagfuldt opført med hvide moduler og sorte kontraster på bordplade og køkkenvask. Det store leverum smelter sammen med stuen, der mod øst har udgang til en stor morgenaltan, hvor kaffen og den friskpressede juice kan indtages simultant med solopgangen. På badeværelset får man en klassisk indretning med væghængt toilet, separat brusemiljø og integreret vasketårn med hvidevarer fra Miele. Afslutningsvis byder lejligheden på to lyse værelsesafdelinger - hver især med medfølgende garderobeplads, ligesom det ene også har udgang til en sød lille fransk altan mod syd.

Lejligheden har adresse i Gyngemose Park-kvarterets rekreative miljø, hvor ejendommene står med god, luftig afstand imellem sig, og hvor den anlagte sø og de grønne pletter lader naturstemningen flytte ind i den arkitektoniske bydel. Tidligere husede Gyngemosen DR i TV-Byen, men siden 2004 er de nye, spændende boligejendomme blomstret op. I dag er det moderne landskab en naturlig del af bybilledet - tæt ved indkøb, skole og fritidsaktiviteter.

Velkommen til.

Hjemlig er dit professionelle online alternativ til din lokale ejendomsmægler. Vi tilbyder en høj service som matcher de traditionelle kædemæglere, men blot til faste lave salærer. Det betyder at du i mange tilfælde vil kunne opnå besparelser på op til 50 % på salæret og helt uden at gå på kompromis med servicen. Vi hjælper allerede rigtig mange kunder med, at sælge deres boliger i byer fordelt på hele Sjælland. Så skal du bruge en ejendomsmægler til at hjælpe med dit boligsalg, så har vi allerede erfaring med sælge boliger i Søborg og vi vil også meget gerne sælge boliger i netop din by.