Mørkager 23, 2620 Albertslund

Renoveret, arkitekttegnet villa i særklasse tæt ved grønne områder - perfekt til børnefamilien

Nyt, nyt, nyt. Det er den røde tråd for denne smukke, arkitekttegnede villa. Siden opførslen i 1968 er den løbende moderniseret, og især indenfor de sidste 5 år er der sket ting og sager: nyt gæstetoilet, nye lofter, ny komposit terrasse, nye vinduer - vi kunne blive ved!

Med en beliggenhed ved Egelundsparken i Albertslund får du her de lækreste muligheder for lange gåture i det fri, hvor du kan gå på opdagelse i den uspolerede natur. Under 10 minutter på gåben fra hoveddøren ligger Egelundsskolen, og hvis ungerne står for sent op kan der nok skæres et par minutter af ved løb. Dagligvarerne kan hentes for enden af vejen, og hvis humøret ikke er til madlavning ligger der flere glimrende pizzeriaer i området.

Villaen rummer mange pragtfulde kvadratmeter og står funklende og indflytningsklar til en ny familie der trænger til fornyelse. Den er tegnet af arkitekt Leif Olsen og gemmer foruden den indvendige indretning på både carport, have og en formidabel sydvendt terrasse. På varme dage kan du sidde her med solbriller på næsen, lukkede øjne og et koldt glas hvidvin i hånden mens du bliver gennembagt af solen og børnene truer med haveslangen.

Bag den gule facade gemmer villaen på en stue, et køkken, tre værelser, et bryggers, et badeværelse og et gæstetoilet. Alle rum er uhørt godt oplyst af solen der strømmer gennem de store vinduespartier. Især i den store stue bliver man overvældet af en overdådig rummelighed, da det med loft til kip og næsten hele endevæggen i glas udformer et kæmpe rum med mere plads end man egentlig ved hvad man skal gøre med. Her kan passende indrettes med et sofaafsnit foran pejsen hvor de lange vinteraftner kan gøres en hel del hyggeligere. Køkkenet har alt hvad et køkken skal have, og både bryggers, badeværelse og gæstetoilet er af nyere dato - badeværelset endda med gulvvarme.

En fantastisk mulighed for at bo lækrere end din kollega!