Tinghøjvej 52, 2. MF., 2860 Søborg

Attraktiv og indflytningsklar 1V med smukt lysindfald, altan og udsigt

Få en suveræn beliggenhed i 2860 Søborg, her på Tinghøjvej 52. Denne adresse kan noget, alle byens andre adresser ikke formår; nemlig at samle det sprødeste byliv med rolige omgivelser, med kun få hundrede meters afstand.

Tinghøjvej forgrener sig ind i et blindt, lille vænge, hvor bløde græsplæner og høje træer omgiver denne tolængede etageejendom. Er man så heldig at have en firhjulet, motordrevet følgesvend, foruden den obligatoriske cykel, kan bilen parkeres lige uden for hjemmet, midt i det grønne.

Du kommer højt op, på 2. sal, til en præsentabel og indflytningsklar et værelses lejlighed, med et super attraktivt lysindfald, egen altan og nyere badeværelse. Alle lejlighedens mange vinduer vinkler sig ideelt mod aftensolen i vest, med et smukt vue ned over ejendommens fælles gårdhavearealer, der breder sig frodige og grønne for dine fødder.

Døren åbner sig til en fantastisk veludnyttet entre, hvor du får plads og atter plads i form af hele to firdobbelte, indbyggede skabspartier, som diskret blender ind i interiøret, så du kan gemme alt dit ekstra habengut væk med stil.

I den store, misundelsesværdige stue, strejfer trægulvene let dine fødder, hver gang du tager et skridt, og denne luksus føres videre til lukket alkove, der naturligt går i ét med stuen. Stuen lukker desuden op til altanen mod vest, der giver dig uhindret udsigt til det grønne forneden. Som en af de eneste lejligheder i ejendommen får du her en altan, der er toppet med glasruder, så du både kan bruge uderummet som personligt orangeri i de kolde måneder og læfyldt altan, når sommersolen står højt på himlen.

Endeligt rummer lejligheden et pænt og funktionelt køkken, mens det - måske bedste - står til sidst; det lækkert indrettede, nyere badeværelse, der er komplet moderne med væghængt toilet, vaskemaskine og glasbruseniche samt spændende hyldepartier, i et kreativt design.

Fordelene stopper dog ikke her. I 'forhaven' ligger nemlig hele Buddinge Centret, klar til at tilfredsstille dine behov, om det er dagligvarebutikker, du skal bruge eller specialforretninger i næsten alle kategorier. Søborg Hovedgade kan give dig resten, skulle du mangle noget - bl.a. gode busforbindelser, hvis bilen eller cyklen skal blive hjemme. Der er er også kun kort gåafstand til Buddinge S-togstation, som på ca. 20 min. kan give dig København.

Bum!