Kratvej 2, 2760 Måløv

CHARMERENDE VILLA MED TO SEPARATE AFDELINGER OG ET LANDELIGT UDELIV

Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen indenfor på Kratvej 2 i Måløv, hvor denne rummelige og charmerende villa ligger og venter på nye ejere. Villaen byder på masser af plads at boltre sig på og er opdelt i to separate afdelinger, hvoraf de ene består af to gode etager og den anden et stueplan samt loft. Her er der virkelig ikke gået kompromis med noget og villaen byder bl.a. på flotte plankegulve og smukke loftdetaljer.

Fra hoveddøren bydes man indenfor i en hyggelig entré, som giver rigeligt plads til alle familiens medlemmer at hænge overtøjet inden man føres videre ind i det åbne køkken/alrum. Her finder man et dejligt køkken med gode opbevaringsmuligheder og bordplads. Her kan man snildt udfolde sine kulinariske evner og samles om spisebordet til hverdagens mange hyggelige stunder - et perfekt samlingspunkt for familiens beboere. Gennem de franske dobbeltdøre føres man fra køkken/alrummet videre ind i en hyggelig stue, hvor mørke, rå bjælker pryder loftet og giver en god kontrast til det resterende interiør. Her er der ligeledes udgang ud til villaens have. Foruden to gode og velholdte badeværelser, hvoraf det ene rummer separat bruseniche og det andet endda et badekar, byder stueplanet ligeledes på tre dejlige værelser. På førstesalen præsenteres vi for endnu tre gode værelser, som deles af stor og rummelig stue, hvorfra der også er adgang til en hyggelig hems. Her bydes der altså på en super veldisponeret førstesal med et hav af muligheder for at indrette lige efter ens drømme. Villaens anden afdeling tilgås fra en dejlig udestue og byder på et stort disponibelt rum, åbent køkken, badeværelse, fyrrum og et stort loftrum. Her finder man de perfekte rammer til jer, som driver selvstændigt erhverv eller måske bare har en pladskrævende hobby.

Ejendommen er opført i 1884 og viser sig i en klassisk gul facade med charmerende mørkegrønne vinduespartier. Ejendommen byder på en tilhørende skøn og landelig oase, med masser af plads til at holde høns og fugle, mens en lang fliseterrasse snor sig langs ejendommen. Hertil kan beboere også nyde godt at et dejligt grønt og veltrimmet havestykke med træer m.m. Alt i alt en have, som inviterer til et godt udeliv og hvor tilværelsen kan nydes i private rammer.

På denne adresse bor man lige i smørhullet af Måløv i et hyggeligt villakvarter, som oser af landeligt idyl, og som støder lige op til Måløv Hovedgade. Her finder man simpelthen alt hvad hjertet begærer af butikker, restauranter/caféer, handlemuligheder og med Måløv station inden for blot 10 minutter på gåben. Hertil kommer også skønne grønne områder, såsom Måløv Idrætspark samt skoler, børnehuse og meget meget mere.

Alt i alt får man altså her den smukkeste landelige ejendom, som har byens mange gode tilbud lige udenfor døren. Hvem vil ikke gerne bo her?