Gladsaxe Møllevej 124, 2860 Søborg

Mulighedsrig og indflytningsklar villa med eventyrlig have

Denne fine ejendom er opført i 1935, og den byder på i alt 200 kvadratmeter samt en fortryllende havegrund, som uden tvivl vil bringe et smil frem på jeres læber. Samtidig gemmer nærområdet på alle dagligdagens fornødenheder - med adresse her på Gladsaxe Møllevej 124 kommer I ikke til at mangle noget.

Villaen præsenterer sig selv flot, og fra vejen er der adgang til en indkørsel, hvor bilen kan parkeres. En fin forhave byder jer velkommen, og bagved ligger den frodige og veltrimmede havegrund med sol fra morgen til aften. Baghaven gemmer på mange gode hyggekroge, og det store græsareal er prydet hække, buske og træer i alle former, farver og højder. Haveredskaberne kan gemmes væk i skuret, og samtidig smyger to skønne terrassemiljøer sig langs villaens østlige og sydlige facade, og her kan I virkelig nyde tilværelsen i ro og mag.

Boligens kvadratmeter fordeler sig over stue- og kælderplan, og I får en yderst veludnyttet planløsning, som er ideel for den lille børnefamilie samt parret - uanset om I er unge, eller om ungerne er fløjet fra reden. Fra indkørslen fører de få trin op til det høje stueplan, hvor hoveddøren åbner ind til entréen. Køkkenet er opført i fine, lyse elementer med alle hårde hvidevarer, og herfra er der adgang til et værelse, som lige nu er indrettet som spisestue. I åben forbindelse ligger nemlig en stor og hyggelig stue med gode indretningsmuligheder. Stueplan byder yderligere på en stue, et dejligt værelse samt et stort flisebadeværelse med separat brus. Kælderen gemmer samtidig på et praktisk vaskerum, et gæstetoilet og tre disponible rum.

Med denne adresse kommer I til at bo i et hyggeligt område, og en kort cykeltur væk ligger Bagsværd Søs smukke naturomgivelser og velanlagte stisystemer, der inviterer til friske løbeture eller slentreture i det fri. Nærområdet gemmer på skoler, daginstitutioner og indkøb, og derudover får I gode muligheder for offentlig transport med S-tog og busser tæt ved hoveddøren. Der er naturligvis også nem og hurtig adgang til motorvejsnettet, og bedst af alt er den korte vej til Lyngby Hovedgade og København C.

Velkommen!