Søborg Hovedgade 221, 2. P., 2860 Søborg

SKØN LEJLIGHEDSIDYL MED ALT INKLUSIVE - OGSÅ SHOPPINGCENTER I UNDERETAGEN!

Et øjeblik væk fra centrum, men stadig midt i (eller rettere sagt: ovenpå) det hele! Et simpelt hjem for en, to eller tre, hvor der bestemt ikke mangler noget, og hvor alt dit bolighjerte kunne tænke sig er samlet i én gennemført pakke. Også en ren tag-selv-shopping-buffet i underetagen i form af et alsidigt butikstorv med både indkøb og spændende forretninger - intet mindre kan gøre det!

Der er adgang til P-plads, inden turen går op på 2. sal i det autentiske 60'erbyggeri, som snart kan blive dit nye hjemsted. Heroppe kan du følge svalegangen hen til din hoveddør, og samtidig nyde den levende udsigt mod trækronerne og nabolaget, der hænger ud på pladsen klar til at ordne dagens indkøb og shoppingærinder.

Lejligheden gemmer på et fantastisk lys; ikke blot fra solindfaldet, men fra det samlede indretningsudtryk, som er holdt i lyse og hvide nuancer overalt. Her møder man en virkelig god planløsning, der åbner for et hav af muligheder for mange potentielle købere - singlen, kæresteparret, de studerende, som ønsker en delevenlig bolig, eller den lille børnefamilie, som gerne vil lave et ekstra værelse, kan alle få det dejligt her på matriklen.

En fordelingsentré udgør lejlighedens navle med fri passage videre til de andre rum, som hver især bidrager med at gøre denne bolig til en helstøbt oplevelse med det hele! Tag fx køkkenet - en lille, sød afdeling, som ikke desto mindre er både smuk og funktionel med masser af skabsplads og selvfølgelig alle tænkelige hårde hvidevarer. Også opvasker og vaskemaskine! I badeværelset til den anden side er stilen lys og pæn, og der er kombineret brus- og karbad, hvilket både giver mulighed for en hurtig skyller inden job eller et langt, varmt skumbad søndag eftermiddag. Lejligheden har dertil et hyggeligt soveværelse med skabsvæg samt en dejlig stor stue med privat altanudgang. I stuen er der rig mulighed for at lave et ekstra værelse, hvis man måtte ønske det.

Hjemstedet for disse kvaliteter finder man her i det dynamiske grænsefelt mellem Søborg, Gladsaxe og Buddinge, nærmere bestemt på Søborg Hovedgade 221. På denne adresse befinder man sig centralt med gode indkøbsforhold lige nede foran ejendommen i Buddinge Centret, som ligger overfor Rådhuset med Rådhusparken og Gladsaxe Hovedbibliotek. Derudover er nærområdet spækket med spisesteder og gode faciliteter, som er kærkomne i hverdagen: fx lægehus, apotek, fitnesscenter, bank, tankstation, børnehave, gymnasium, sportsaktiviteter og selvfølgelig flere togstationer, som du kan gå til på ca. 10 minutter og derfra komme hurtigt ind til centrum af København.

En lækker lille sag med alt inkluderet!