Hvidovrevej 43A, 1. tv., 2610 Rødovre

LÆKKER OG INDFLYTNINGSKLAR MED HVIDOVRE ST. OG HVIDOVRE C KORT FRA HOVEDDØREN

Velkommen til Hvidovrevej 43A - her ligger denne flotte og moderne toværelses lejlighed og udbydes nu til salg. Boligen er fuldstændig klar til indflytning, og denne beliggenhed er perfekt for dig, der gerne vil bo i et roligt område tæt på storbyens mange muligheder.

Lejligheden ligger på 1. sal i en rød murstensejendom fra 1938, som byder på hyggelige, grønne fællesarealer til beboerne. Her kan man slå sig ned i det perfekte solspot og bare nyde tilværelsen i solen under åben himmel i de varme sommermåneder.

Boligen råder over 50 lækre kvadratmeter, der står snorlige og knivskarpt. Her er smukke gulve, flotte vægge og stilrent interiør - og så er planløsningen helt ideel for førstegangskøberen, singlen og kæresteparret. Hoveddøren åbner op til den praktiske fordelingsentré, som placerer sig i boligens centrum og giver adgang til resten af hjemmet. Badeværelset ligger på højre hånd, og det står med mørke fliser og brus. Ved siden af ligger køkkenet opført i hvide, grebsløse elementer med god bord- og skabsplads. Stuen byder på gode indretningsmuligheder, og herfra er der udgang til boligens altan, som vender perfekt mod sydvest, så man har glæde af solen fra tidlig eftermiddag til aften. Soveværelset er ligeledes indretningsvenligt.

Med denne beliggenhed befinder du dig i et roligt men livligt område lige på grænsen mellem Rødovre og Hvidovre. Der er ikke andet end 2 minutter på gåben til Hvidovre Station med både busser og tog, og lige ved siden af ligger Hvidovre C's mange specialforretninger. Og når man trænger til frisk luft og natur ligger Damhussøen og engene også kort fra hoveddøren.

Velkommen til!