Lillievej 4, 2600 Glostrup

NYDELIG VILLA I GLOSTRUP MED CENTRAL BELIGGENHED

På Lillievej 4 i Glostrup finder man denne charmerende villa, som råder over 152 kvadratmeter. Villaen har en fin entré, som giver direkte adgang til samtlige rum. Badeværelset fremstår pænt med klinker og separat bruseniche. Køkkenet består af naturfarvede elementer med god skabs- og bordplads. Derudover finder man alt i hårde hvidevarer og en spiseafdeling. Stuen udfolder sig med masser af plads, et charmerende sofahjørne med brændeovn og murstensvæg. Ligeledes en spiseplads, hvor hverdagslivet og de fællesstunder kan nydes. I rummet er der lyst og indbydende grundet de store vinduespartier, der lukker lyset ind og sørger for et dejligt lysindfald. Fra stuen er der udgang til et overdækket terrasseområde, hvor man med fordel kan rykke selskabet ud under varmere himmelstrøg. Huset indbefatter tre gode værelser med gode indretningsmuligheder. Kælderplan på 45 kvadratmeter med disponibelt rum og stort vaskerum.

Ejendommen på Lillievej er opført i 1972, beliggende på en stor grund på 788 kvadratmeter. På grunden er en nydelig have med flere flotte træer, buske og hyggelige kroge med plads til alle generationer. Tilmed en carport på 21 kvadratmeter.

Villaen ligger godt placeret i Glostrup i et skønt villakvarter med små, tilbagetrukket veje. I det attraktive kvarter er 1,1 kilometer til nærmeste indkøbsmuligheder. Derudover findes flere grønne områder og oaser lige i nærheden. Indenfor tre minutter på cykel nås Glostrup Station og Glostrup Shoppingcenter. Der er også nem adgang til motorvejsnet, hvilket gør hverdagen nem og overskuelig. Alt i alt tilbydes en skøn villa med gode muligheder for at skabe sig et hyggeligt hjem i trygge rammer, med et dejligt byliv indenfor kort rækkevidde.

Vi står gerne klar med en fremvisning.