Pilegårdsvej 50, 2. 3., 2860 Søborg

ISTANDSAT TOVÆRELSES MED VESTVENDT ALTAN I HYGGELIGE MØRKHØJ

Velkommen til det hyggelige Mørkhøj og denne flotte toværelses, der byder på velintegrerede løsninger og moderne interiør. Her kan kommende ejere brede sig på i alt 44 kvadratmeter og en altan, der er ideelt vinklet mod vest. Vi befinder os i et roligt kvarter i smørhullet mellem Frederikssundsvej og Mørkhøjvej med kort afstand til både Husum st. og det udbudsrige BIG-shoppecenter.

Lejligheden er placeret på ejendommens anden sal, hvilket er den højeste etage i bygningen. Lige foran opgangsdøren er gode parkeringsmuligheder til både bil og cykel, og når sommersolen står højt på himlen kan dens lune stråler nydes på picnictæppet i baghaven. Pilegårdsvej er en rolig sidegade til Novembervej, og her kan udestunderne nydes både på græsset og altanen ganske uforstyrret.

På andensalen åbner dør nummer 3 til den gode planløsning, der indledningsvist leder ind til boligens badeværelse. Her venter et moderniseret vådrum med gode opbevaringsløsninger, separat bruseniche, sorte gulvfliser og spots i loftet. Sideliggende til badeværelset byder hjemmets køkken ind, der ligeledes er flot sat i stand med hvide elementer og god bord- og skabsplads samt velintegrerede hvidevarer - med andre ord får I her et dejligt og anvendeligt køkken, hvor de gastronomiske talenter i sandhed kan udfoldes.

I stuen er en del af rummet inddraget til at fungere som soveværelse, hvori der både kan indrettes dobbeltseng og garderobeopbevaring. Resten af stuen har både plads til det store sofaarrangement eller til et mindre spisebord og hjørnesofa, og fra det skønne opholdsrum er desuden udgang til altanen, hvor man i sommerperioden kan nyde aftensmåltiderne til solnedgangen.

Få hundrede meter henne på Rybjerg Allé ligger Dagli'Brugsen, hvor hverdagens indkøb kan klares, og for enden af Novembervej ligger både bager, spisested og kiosk. Fra adressen er blot en kort cykeltur til Husum Torv, hvor både Netto, Fakta, apotek og mange flere specialbutikker kan findes. Her er også adgang til S-toget fra Husum st., og fra boligens hoveddør er gåafstand til Frederikssundsvej, hvorfra 5C-bussen kører i døgndrift.