Gladsaxe Møllevej 99, 2. TV., 2860 Søborg

Veldisponeret toværelses med kammer til håndværkeren!

Har du hænderne skruet godt på, og er du fascineret af hele den nye trendy gør-det-selv-bølge, som strømmer indover landet? Så kunne denne lejlighed, der sælges som et håndværkertilbud, godt være noget for dig. Med en venlig hånd og de rette idéer får man her en utrolig veldisponeret toværelses lejlighed med masser af potentiale til at blive det ønskede drømmehjem.

Lejligheden ligger i en veldrevet ejendom med gode parkeringsforhold, og skulle man være den heldige ejer af en bil, kan man hurtigt tilbagelægge de små 10 km ind til centrum af København og befinde sig i hjertet af byen på bare et kvarter. Ellers kan man på seks-syv minutter cykle til én af områdets nærliggende S-togstationer, som er med til at gøre området så attraktivt og let tilgængeligt.

Der er tale om en intim ejendom fra 1935, som er opført i tre overskuelige plan. Denne lejlighed ligger øverst oppe på 2. sal, hvilket bringer et par naturlige fordele med sig. Først og fremmest får man et dejligt lysindfald gennem boligen og en god, uhindret udsigt over de grønne områder, som ejendommen grænser op til. Derudover får man en rigtig hyggelig stemning i sit hjem grundet skråvæggene, som skaber en helt særlig fornemmelse. Boligen indbyder til hygge, og du kan være med helt fra start til at forme de rette omgivelser.

Planløsningen breder sig over 53 enkle kvadratmeter, som alligevel føles større. Det skyldes, at man både får et regulær soveværelse, et kammer samt et stort køkken - plus, selvfølgelig, et badeværelse i forbindelse med entréen. Rumfordelingen gør lejligheden attraktiv og delevenlig. Den er brugbar til mange typer af købere: parret, den enlige med barn, den lille familie eller singlen, som får fornøjelsen af at kunne udfolde sine fritidsinteresser i et ekstra rum. Man kan selvfølgelig også vælge at inddrage det ene værelse i stuen og dermed gøre alrummet endnu større.

Mulighederne er mange!