Aldershvilevej 115, 1. E., 2880 Bagsværd

FLOT LEJLIGHED PÅ TO PLAN I ATTRAKTIVT OMRÅDE

Er du i øjeblikket på udkig efter en skøn og stor lejlighed med en central og ikke mindst yderst attraktiv beliggenhed i Bagsværd? Så er du faldet over den helt perfekte bolig. Velkommen indenfor på Aldershvilevej 115, 1 E!

Denne flotte ejerlejlighed har alt, hvad man kunne gå og drømme om. Vi finder boligen i en ejendom, som blev opført i 1965. Aldershvilevej er et meget attraktivt kvarter i Bagsværd, som bare emmer af karakter og gode kvaliteter. Inde i midten af alle bygningerne gemmer der sig fine fælles områder, der domineres af lysegrønt og frodigt græs. Her kan man søge ud på en solrig dag og suge en masse D-vitaminer, mens man i de skønne omgivelser slapper helt af.

Boligen har et samlet areal på hele 76 gode og veludnyttede kvadratmeter fordelt på to plan. Blot få meter fra hjemmet ligger Bagsværd station, og byen har en masse at byde på i form af fine skoler, mulighed for indkøb og også et dejligt stadion. Har man dog en dag brug for at søge ind i en større by, ligger centrum af København blot 12 kilometer derfra.

Indendørs bydes man velkommen af en bred og veloplyst gang, som på fineste vis leder én videre ind i den skønne bolig. Vi bevæger os i første omgang ud i det formidable køkken, hvor man uden problemer vil kunne slå sig løs. Herude byder der sig nemlig en masse fordelagtig bordplads samt gode muligheder for opbevaring, og hvor skabene og skuffernes indhold hurtigt ville kunne omdanne det skønne rum til en kulinarisk legeplads, hvor der er plads til at afprøve en masse nye og spændende ting.

Fra køkkenet bevæger vi os ind i den store stue, hvor man med det samme lægger mærke til det smukke lysindfald, der nærmest tager pusten fra en. Fra de tre store vinduespartier strømmer lyset nemlig ind i rummet, og gør det til et sted, hvor man uden tvivl vil elske at opholde sig. Her på 1. salen ligger også boligens nydelige badeværelse

Oppe på 2. sal finder vi to gode og store værelser, som man kan bruge til lige dét, man selv finder bedst. På det ene af de to værelser er der et stort indbygget skab, som giver enormt mange praktiske og fabelagtige opbevaringsmuligheder.

Foruden de mange gode kvadratmeter indendørs, er der ude foran lejligheden også en fin svalegang, hvor man kan placere et hyggeligt, lille cafésæt, præcis som mange af de andre beboere har gjort det. Her kan man sidde ude med sin morgenkaffe og skyde dagen i gang på en dejlig og afslappet måde.

Hvis denne lejlighed lyder som noget, der falder lige i din smag, så tøv ikke, men kontakt os allerede i dag, og lads os byde velkommen indenfor!