Nederbyvej 1, 2740 Skovlunde

TOTALRENOVERET FAMILIEVILLA MED EKSKLUSIV TILBYGNING OG PERFEKT BELIGGENHED I SKOVLUNDE

Vi er stolte over at kunne få lov til at slå dørene op til Nederbyvej 1, som indeholder en intet mindre end en genial og gennemrenoveret familiebolig, som nu kan blive jeres. For hvem drømmer ikke om så nydelig en bolig, der fra start til slut indeholder hverdagsluksus holdt i moderne toner med gode, regulære rum og et blændende lysindfald?

Mellem 2014-2017 fik boligen fra 1966 en gedigen overhaling, hvor der blev introduceret nutidige aspekter til den helt store guldmedalje. Se for eksempel bare på det lækre køkkenalrum med stue, hvor der er masser af skuffer og skabe til selv husholdningens største køkkenmaskiner, og over halvøen er der frit udsyn til aktiviteterne omkring spisebordet.

Vi klapper stadig i hænderne over det, der gør boligen til noget helt specielt. Fra stuen åbner nærmest et helt vægparti af foldedøre i glas nemlig ud til den flotte tilbygning, der er meget mere end blot en havestue. Her er der nemlig ekstraordinær mulighed for at bringe ude og inde sammen i en harmonisk blanding med ovenlysvinduer og komplet panoramavue over den grønne have, hvor man ikke er til at slæbe ud, når solen skinner ned. Det skulle da lige være udenfor i den dejlige og utroligt nemme have, hvor hele to sydvendte terrasser byder op til dans i de lyse sommernætter. Taget er renoveret og malet samt prydet med et 3,6 kWh solcelleanlæg, og huset kan bryste sig af at være i energiklasse B.

Et værelse, to værelser, tre værelser. Der er plads til, at I med to børn kan få de bedste betingelser, hvor det store Master Bedroom er i en afdeling for sig med eget luksuriøst badeværelse og walk-in, så selv Carrie Bradshaw må gå til af misundelse. Børn og gæster kan deles om husets andet badeværelse, der dog ikke betyder at de nøjes med noget som helst, for her er både indmuret kar og en gennemgående stemning af hverdagseksklusivitet.

Sidst men ikke mindst rummer boligen også et praktisk bryggers med vaskesøjle og flisebelægning, og som kronen på værket har den pladskrævende hobby en hædersplads i garagen med automatisk port, hvor der er masser af mulighed for nørklerier i alle afskygninger.

Skovlunde er et uhyre attraktivt område af Storkøbenhavn, hvor en naturrigdom uden lige og utallige hyggelige villaområder ligger side om side med dagligdagens fornødenheder. I nærområdet findes nemlig op til flere dagligvarebutikker, og når det kommer til børnenes skole og daginstitution, ligger begge ting ikke mere end et par hundrede meter fra hoveddøren. Der er lækker natur at finde i byparken og Ejbymosen, og der er masser af både idrætsfaciliteter og offentlig transport i nærheden i cykelafstand.

Det er ikke hver dag sådan en smækker sag af en bolig kommer på markedet, så det er bare om at gribe chancen og springe på hovedet ud i boligeventyret.

Velkommen!