Havevej 22, 1. TV., 2860 Søborg

INDFLYTNINGSKLAR TOVÆRELSES TÆT PÅ BY OG NATUR

Havevej har en attraktiv placering i Søborg, hvor man er tæt på både by og natur. Utterslev Moses grønne vidder ligger bare en kort gåtur fra lejligheden, og det samme gælder Søborg Hovedgade, hvor man har alle dagligdagens fornødenheder.

Lejligheden har et boligareal på 57 kvadratmeter, og boligen har en god planløsning, der er som skræddersyet til både singlen og parret - den er naturligvis også delevenlig. De mørke gulve står som en flot kontrast til boligens hvide vægge og lofter samt det tidløse interiør. Som prikken over i'et har boligen et virkelig dejligt lysindfald takket være ejendommens frie beliggenhed uden tætte genboer.

I lejlighedens centrum ligger entréen med adgang til hele hjemmet. Køkkenet ligger på højre hånd, og det er opført i hvide elementer med masser opbevaringsplads i over- og underskabene. Ved siden af ligger soveværelset, der har indbygget skabsplads, og dets gode størrelse giver gode indretningsmuligheder - det samme gælder naturligvis for stuen, som er endnu større og vender perfekt mod syd. Endeligt står badeværelset med flotte gulvfliser, væghængt toilet, separat bruseniche samt udluftningsvindue.

Boligen ligger i en velholdt murstensejendom fra 1953. Bilejeren kan glæde sig over de gode parkeringsfaciliteter her i området, og man har naturligvis også brugsret til de store, grønne fællesarealer. Her kan man slå sig ned i solen og nyde tilværelsen, ligesom man kan invitere venner og familie forbi til grillmiddag en lun sommeraften.

Lejligheden har en attraktiv beliggenhed i smørhullet mellem by og natur. Som tidligere nævnt er der ikke andet end 350 meter til Utterslev Mose, hvor de snoede stier fører rundt i den skønne natur - perfekt, når man trænger til en løbe-/gåtur eller afslapning i det fri. 1 kilometer den modsatte vej ligger Søborg Hovedgade med bl.a. fitness, Irma, spisesteder samt Ismageriet, som laver uovertruffen, hjemmelavet is.

Her venter en hverdag tæt på det hele.