Agerhaven 54, 2640 Hedehusene

FRITIDSHUS MED DEJLIG HAVE OG NATURSKØN BELIGGENHED!

Med langstrakte marker og skovbeklædte arealer i gadebilledet, placerer dette fritidshus sig i de helt rigtige omgivelser.

Allerede ved første skridt ind på den solfyldte grund, mærker man, hvordan roen sænker sig og hverdagens små bekymringer pludselig forsvinder. I er ankommet til jeres private fristed, hvor intet andet end livsnyderi og afslapning er på programmet.

Grunden breder sig som en hyggelig oase med grønne arealer og skønne terrasser, både åbne og overdækkede, så I altid kan slænge jer i solen eller søge læ for aftenbrisen. Haven indbyder til at slå et tæppe op på græsset, spille kort og slikke sol i eftermiddagsolens lune stråler. Når dagen falder på held, udgør terrassen det perfekte samlingspunkt, hvor I kan nyde middagen og hinandens selskab under åben himmel.

Huset summer af sommerhus-charme, men indenfor venter der jer en moderne og indbydende bolig, der nærmest er skræddersyet til parret - unge, såvel som seniorer. Planløsningen er åben og indbydende med loft til kip og et godt lysindfald, som sætter en behagelig stemning i hjemmet. I åben kombination ligger køkkenet og stuen perfekt placeret. Her kan den passionerede hjemmekok svinge gryderne, imens resten af selskabet læner sig tilbage i sofaen og samtalen flyder i takt med de simrende gryder. Planløsningen fortsætter med et nydeligt badeværelse med separat bruseniche. Efter en dejlig dag kan I finde jer til rette i husets anneks, som udgør det perfekte soveværelse med plads til seng og garderobe. Her er I sikret en skøn og uforstyrret nattesøvn.

Nabolaget udfolder sig med fredfyldte naturoplevelser i de skovbeklædte arealer, som pryder omgivelserne og indbyder til hyggelige gåture og raske løbeture under åben himmel. Her ånder alt fred og idyl, og når I trænger til at udskifte jeres private oase med byens liv, så ligger Fløng midtby bare en smuttur på cykel herfra. Her er der helt igennem skønt!

Kontakt os i dag. Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Se de mange fælles faciliteter og andre nyttige infomationer på www.of-mollehoj.dk.