Frodesvej 47, 2880 Bagsværd

CHARMERENDE BINDINGSVÆRKSHUS MED GODE MULIGHEDER

På Frodesvej 47 i Bagsværd kan I nu starte jeres nye boligkapitel. Her venter et utrolig charmerende bindingsværkshus, der bl.a. kan skrive mulighedsrigt, funktionelt og hyggeligt på sit CV. Vil I med på en fremvisning?

Villaen er fra 1926, og den præsenterer sig selv flot med bindingsværksfacade og sprossede vinduespartier. Huset er omkranset af en dejlig havegrund, og helhedsindtrykket er idyllisk. Grunden fordeler sig over 610 kvadratmeter, og den er anlagt med et stort græsareal, grønne buske, krogede træer, hønsehus og et hav af hyggekroge, hvor især terrassen udmærker sig. Den bades i sol fra morgen til aften, og den inviterer til afslappende stunder under åben himmel – uanset om det er til frokost i solen, eller om I vil invitere vennerne forbi til grillmiddage på de lune sommeraftener.

Ejendommen råder sammenlagt over en masse gode kvadratmeter. Det er ikke til at se, fordi boligen er så velholdt, men der er faktisk ikke gjort ret meget ved huset siden dets opførelse. Alligevel er hjemmet lyst og indbydende med masser af charme og patina. Boligen har mange gode egenskaber, og de fine detaljer såsom stuklofterne og lyse plankegulve, giver meget karakter.

Stueetagen byder velkommen, og her ligger tre stuer en suite og udgør boligens samlingspunkt. Rummene kan indrettes præcis, som I ønsker, og i åben forbindelse ligger køkkenet, der er lyst og funktionelt. På denne etage finder I også et gæstetoilet, et vaskerum og et værelse med gode anvendelsesmuligheder. Oppe på 1. salen venter yderligere to store værelser samt et badeværelse. Boligen egner sig med andre ord ideelt til børnefamilien, der ønsker et indflytningsklart hjem, som de løbende kan sætte i stand og modernisere.

Området kunne ikke blive skønnere. Villakvarteret omkring jer er spækket med børnefamilier i alle størrelser, og her er det ingen hemmelighed, at naboer hurtigt bliver jeres venner. Nabolaget er trygt og børnevenligt, og villaen befinder sig i gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder. Fx ligger Bagsværd Skole kun 800 meter fra hoveddøren, og i samme afstand har I både Børnehuset Midgård, Bagsværd Boldklub og stadionet – Bagsværds midtpunkt befinder sig også bare 1 kilometer væk.

1 kilometer mod vest gemmer de store skove sig, hvor I kan stikke snuden i mulden og følge Tibberup Ås snoede vand. Lad den nærliggende Bagsværd Sø give jer vind i sejlene på solrige sommerdage, hvor vandet skinner om kap med solen og familien kan fodre ænderne med brødkrummer. Som prikken over i’et er der kort til offentligt transportmuligheder bl.a. ved Bagsværd Station og den kommende letbane, og der er ligeledes kort afstand til motorvejen, hvilket er ideelt for pendleren.

Der er heller intet denne bolig ikke kan give jer – der er naturligvis også mulighed for at rive huset ned og starte helt forfra med drømmehjemmet.