Mathiesens Enghave 10, Kulhuse, 3630 Jægerspris

Sommerhus fra 2017 i lækker kvalitet beliggende i 2. række til vandet

Naturen er i højsæde her i det populære sommerhusområde Kulhuse. Den attraktive sandstrand lokker med lange dage under solen; med fødderne skiftevis begravet i det bløde sand og løbende ivrigt ud i bølgerne og det forfriskende vand. I området Barakkerne, hvor dette nyopførte fritidshus holder til, får I samtidig fornøjelsen af at bo i 2. række til vandet, så I altid kan nyde en smuk spadseretur langs vandkanten, og i modsatte retning har I mulighed for at gå på opdagelse i det kæmpestore skovareal Nordskoven, som breder sig hele vejen ned langs kysten og tilbage på land, indtil skovbrynet titter frem omkring Jægersborg Slot. Der er mange gode oplever i vente her!

I disse naturskønne og rolige omgivelser kan I nu trække jer tilbage og nyde fremtidige ferier og forlængede weekender uden at skulle bekymre jer om noget som helt. I får nemlig fornøjelsen af at pakke jeres ting ud i et komplet nyt fritidshus fra 2017, som står omkranset af en stor træterrasse med solskinsgaranti på alle tider af dagen. Der er tilmed udhæng på huset, så I kan sidde herude i tørvejr og nyde duften af det regnvåde græs i haven foran jer.

Flot ejendom som tilmed er fremtidssikret med gulvvarmeslanger overalt i huset, som blot skal tilsluttes. Brændeovnens hyggelige skær i det skønne, åbne køkken-alrum, der imponerer med en fantastisk loftshøjde, og som en ekstra fed detalje er der indlagt krydsfiner under alle vægge i huset, så I nemt kan skabe et personligt præg og hænge billeder op uden problemer.

Huset tager jer igennem en virkelig god og veludnyttet planløsning bestående af 109 boligkvadratmeter. Her får I plads til at samle hele familien inklusive venner og gæster, da huset kan prale af fire reelle værelser med gode muligheder for at skabe mange sovepladser.

Glæd jer til at dase og nyde solen i 2. række til vandet; tæt på stranden, havnen og den lokale SuperBrugsen, som gør det nemt at fylde køleskabet op til en god, lang ferie.