Tinghøjvej 42, 9. 3., 2860 Søborg

Nyd udsigten fra din lejlighed på niende etage

Drømmer du om at snitte grøntsager til salaten, mens en betagende udsigt akkompagnerer din madlavning? Og vil du gerne have en bolig i flot stand og med en god planløsning? Så tag med til Buddinge, hvor vi udbyder denne skønne ejerlejlighed.

Her får du nemlig adresse på niende etage i en velholdt ejendom fra 1963. Omkring lejlighedskomplekset breder grønne arealer sig ud, så du nemt finder en plads i solen, og af andre fællesfaciliteter kan fremhæves vaskeriet, kælderrummet og parkeringspladsen foran huset.

Den toværelses lejlighed præsenterer sig gennemgående lys, lækker og indflytningsklar. Her kom nye vinduer og døre i 2017, og i 2019 blev gulvene afhøvlet og væggene malet. Således skal du udelukkende bekymre dig om flyttekasserne, som du tager med dig, når du flytter ind.

Indenfor venter et velindrettet hjem med et brusebadeværelse, hvor du kan få en forfriskende morgenskyller, før du skal afsted på arbejde. Når du kommer hjem om eftermiddagen, kan du pakke indkøbsposerne ud i det U-formede køkken, som har en fænomenal udsigt mod Roskilde - bedre underholdning til madlavningen fås ikke! Tag gryderetten med ind til stuens spisebord, hvor det brede vindue fortsat giver vuet frit spil. Herefter kan du nyde aftenkaffen på den dejlige altan, mens frodige krydderurter spreder en liflig duft. Når det bliver sengetid, venter der et skønt soveværelse med et østvendt vindue, så morgensolen blidt kan vække dig igen næste dag.

Det er ikke kun boligen, der er lækker - det er omgivelserne også. Du har nemlig gåafstand til forretninger, spisesteder og offentlig transport, og tager du cyklen, når du let til Gammelmoses lækre omgivelser.

Kan du se det for dig? Så bestil en fremvisning og hør mere.