Olesvej 31, Bolig 4, 4040 Jyllinge

MODERNE LAVENERGIHUSE AF HØJ KVALITET I ROLIGT KVARTER NÆR NATUREN

I rolige og trygge omgivelser byder Olesvej sig til i Jyllinge som en lukket villavej, der let giver adgang til stisystemerne bagved med direkte kurs ned til byen, skolerne og ud til naturen ved fjorden.

I dette eftertragtede kvarter har vi nu fornøjelsen af at kunne udbyde et spændende projekt bestående af seks rækkehuse af høj kvalitet, som tilbyder de helt rette rammer for både børnefamilier, unge par, der drømmer om at stifte familie, samt ældre, der har solgt den store villa og nu er klar til at trække sig tilbage i et lækkert, vedligeholdelsesfrit hjem med privat havestykke.

Der er tale om en række gennemførte lavenergihuse, som udmærker sig ved at have markedets bedste energimærkning, A2020. Husene er udstyret med ventilation for et optimalt indeklima samt varmepumpe - og så er der selvfølgelig indlagt dejlig gulvvarme overalt, som gør det let at regulere temperaturen året rundt i et tidløst design, der ikke kræver radiatorer.

Ejendommene træder flot frem for enden af den lukkede vej med mørke facader i naturskiffer, arkitekttagrender i zink og kvalitetsvinduer fra Velfac, som sørger for at byde lyset og udsigten indenfor. Takket være husenes høje placering på de velvalgte grunde er alle nemlig sikret en rigtig god vinkling mod åben himmel og sol, ligesom der er et godt overblik over nabolagets hustage.

Til hvert hus leder en dobbelt indkørsel op til carporten, som videre giver adgang til et lækkert isoleret skur. På den anden side af bygningerne får I udgang til en skøn overdækket terrasse, hvor der er mulighed for at nyde sommerhalvåret, samt en fin have, der hverken er for stor eller for lille. Alt i alt præsenterer husene sig i vedligeholdelsesfri stand, og de indre såvel som ydre elementer er lette
at gå til og passe.

Samtlige huse fremviser en god planløsning med entré, vaskebryggers, to værelser samt et soveværelse med adgang til separat badeværelse, et ekstra badeværelse med bruseniche og endelig et fantastisk køkken-alrum i hjertet af huset. Der er anvendt gode kvalitetsmaterialer over hele linjen, og som udgangspunkt indeholder husene smukke egetræsplankegulve, 60 x 60-fliser på
badeværelserne og i bryggerset, massive indvendige døre med tætningslister, hårde hvidevarer fra Siemens samt en dejlig loftshøjde i køkken-alrummene, der har loft til kip.

To af rækkehusene står allerede færdigopført (december 2019), og resten vil være klar til indflytning i løbet af 2020. Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at der stadig er mulighed for at vælge ét af de huse, som byder på valgfri indretning - dvs. at I selv kan få medbestemmelse på valg af gulve, fliser samt mærker og materialer i køkken og bad, så I kan skræddersy jeres nye hjem lige efter
jeres ønsker og behov.

Kontakt hjemlig.com for at høre mere om mulighederne og kvaliteterne ved de enkelte huse.