Olesvej 33, Bolig 5, 4040 Jyllinge

Projektsalg med attraktiv beliggenhed.

Nu udbyder Hjemlig.com disse 6 dobbelthuse som projektsalg på Olesvej i Jyllinge Nordmark. Forenden af en lukket vej kommer disse dobbelthuse til at ligger i et populært kvarter. Fra Olesvej har I gåafstand til Roskilde Fjord, hvor livet omkring vandet er en stor del af byens herlighedsværdi. Boligernes beliggenhed giver jer desuden gode rammer i et lokalsamfund, der imødekommer hele familiens behov. Der er fritidsaktiviteter i Jyllingehallen, god skole og masser af indkøbsmuligheder, bibliotek, svømmehal og meget mere.
Her kan du få en vedligeholdelsesvenlig bolig i rolige og trygge rammer. Moderne og energivenlig, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, så alle i familien kan føle sig godt tilpas.
Hver bolig er standard med 3 separate soveværelser og mulighed for at tilkøbe et 4. værelse, god stue, et stort køkken-alrum, 2 badeværelser, overdækket terrasse, carport og skur.
Ring til Hjemlig.com på tlf. 7240 2020 og hør mere om disse skønne boliger. Har du en bolig som skal sælges, kan vi også hjælpe med det til et fast lavt salær.