Lupinmarken 6, 2880 Bagsværd

CHARMERENDE VILLA FOR DEN STORE FAMILIE

Vi har fået æren af at udbyde denne flotte villa, der især vil være oplagt for børnefamilien, der ønsker luft under vingerne, men samtidig muligheden for en rolig tilværelse i mellem de mange fine buske og træer i den ugenerede have.

Villaen formår at charmere sig ind i hjertet med de fine røde mursten, der kækt blinker til en i indkørslen. Endda komplimenterer carportens røde tag huset, så I ikke er i tvivl om, at her er der tænkt over detaljen. Haven indbyder til leg på den grønne plæne og gemmeleg mellem de mange bevoksninger, der giver grunden liv. I kan selv slappe af på den sydvendte terrasse og slikke solens stråler i jer - eller I kan trække ind under den overdækkede terrasse.

Indendørs råder boligen over to etager, så hvis de 30 minutters motion i hverdagen er knebent, kan I altid tage nogle løbeture op og ned af kældertrappen. Husets attraktion er utvetydigt det store alrum og den arkitekttegnede tilbygning, der fungerer som stue og har et massiv egeparketgulv. Det forskudte plan giver hjemmet en ekstra charme, man ikke altid støder på, og I kan således indrette jer med separat tv-stue og spiseafdeling, så dagens måltider ikke bliver overdøvet af tv'et i baggrunden. I det lyse køkken vil I blive mødt af funktionalitet og fine klinker på væggene, så selv når børnene er med under madlavningen, behøver I ikke at bekymre jer om sarte hvide vægge. Stueetagens to værelser er begge af en god størrelse, og det ene har endda et indbygget skab. Ude på badeværelset får I både gulvvarme og rigelig plads til brusebad i den separate bruseniche.

Kælderen er enhver teeangers drøm med egen indgang, så vennerne uset kan snige sig ind sent om aftenen. Her får teenagerne altså tiltrængt frihed med masser af plads at boltre sig på med de fire værelser, der alle har eget vindue. Derudover kan de betale til huslejen ved at vaske familiens tøj i det praktiske vaskerum. Endvidere findes deres eget toilet.

Udover villaens kvaliteter kan nærmiljøet fremhæves som klimasikret med grøfter, der leder vandet væk. Indkøbsturen risikerer dermed ikke at blive sat over styr grundet stormflod, selvom de lokale supermarkeder befinder sig ganske få minutter fra adressen. Yderligere kan børnene selv tage afsted til skole, der kan nås på en kort cykeltur, og ligeledes gælder det børnehave til de mindste. I weekenderne inviterer Bagsværd Sø til familieudflugt ud i naturen med madpakker.

Vi glæder os til at fremvise denne indtagende villa og nærområdet for jer.