Bondemarken 2, ST. TV., 2880 Bagsværd

Skøn 3V’er med udgang til have

Tæt på det historiske Bagsværd Fort og dets grønne områder ligger denne både moderne og hyggelige ejerlejlighed. Her kan I nyde forstadens ro og gode plads, uden at være langt fra Københavns pulserende bymiljø og kulturliv.

Ejendommen fik i 2018 renoveret facaden og omkranses af en dejlig, grøn have, som der fra stuelejligheden er direkte udgang til. Nær boligen finder I både offentlige transportforbindelser og indkøbsmuligheder.

Den fine lejlighed byder velkommen i en fordelingsentré, hvor der er god plads til at komme af med overtøjet eller få bundet løbeskoene. Herfra er der adgang til det charmerende køkken, som er udført med hvide skabselementer og en træbordplade i varme toner. Her er gasblus og masser af bordplads til gastronomiske eventyr.

Fra entréen føres I ind i boligens vidunderlige hjerterum - den store stue med udgang til den fælles have. Her sørger sydvendte vinduer for, at lyset vælter ind i rummet og tilføjer en utrolig let atmosfære. På varme dage kan døren åbnes ud til haven, så stuen fyldes med fuglefløjt og frisk sommerluft.
I åben forbindelse med stuen ligger det ene værelse, som nemt kan fungere som både forældresoveværelse eller som kontor. Den andet værelse gemmer sig for enden af entréen.

Badeværelset tilgås også fra fordelingsentréen, og det er sat flot i stand med stilfulde fliser og sænket loft med praktiske spots. Det gennemgik i 2018 en omfattende renovering, således, at alt er nyt og lækkert med moderne jordtoner og lyse elementer.

Desuden er elinstallationer i gangen og på badeværelset fra 2018.

Alt i alt en skøn lejlighed, som egner sig godt til det unge par, der drømmer om det første, fælles hjem. Book en fremvisning.