Pilegårdsvej 26, 1. TV., 2860 Søborg

Velindrettet 2V´er med central adresse i Mørkhøj - Til hurtig overtagelse!

Trænger I til luftforandring, og går boligjagten på en toværelses lejlighed med en central adresse? Så skal I stoppe op og tage et kig på denne lejlighed, som ligger tæt på både Utterslev Mose og alt, hvad hverdagen kræver og hjertet begærer. Turen går til Mørkhøj, hvor der venter jer en bolig med perfekte betingelser for både det unge par og de studerende, som vil dele adresse.

I kan parkere bilen ved parkeringspladsen lige foran opgangen. Herefter bydes I velkommen af bebyggelsen fra 1966, som på fornemmeste vis er indrammet af store, grønne fællesarealer - her er dejligt med luft mellem bygninger og rig mulighed for at nyde udelivet, for de store trækroner lægger op til en stille stund i skyggen, mens plænerne inviterer på sol, sol og atter sol.

Fra de grønne omgivelser har I kun få skridt op til første sal, hvor lejligheden står parat til at tage godt imod jer. Her slår I døren op til den rummelige entré, som giver jer fine forhold for opbevaringsløsninger til sko og overtøj. Rummet prydes af et lyst gulv, hvide vægge og en god loftshøjde, hvilket udmønter sig i en dejlig rumfornemmelse, som bliver et tema i lejligheden - også takket være vinduespartierne, der fylder hjemmet med dagslys. Som en ekstra bonus kan det nævnes, at der aldrig er slået så meget som et søm i hverken vægge eller lofter, så slå jer løs og sæt jeres eget præg.

Planløsningen fordeler de 55 kvadratmeter på bedste vis, så fordelingsentréen giver adgang til samtlige rum. Disse tæller et køkken, et værelse, et fint flisebadeværelse med separat brus og vaskemaskine samt en stue, der giver jer plads til både hyggelige hverdagsstunder og festlige begivenheder. I køkkenet kan I folde jeres kulinariske evner ud, og der er også mulighed for at indrette en lille hyggekrog, hvor morgenkaffen kan indtages i fred og ro. Som prikken over i’et kommer køle/fryseskabet, som er både energivenligt og kun et halvt år gammelt.

I soveværelset kan I få lov til at vågne op til dagens første stråler, der vækker jer, så snart de strømmer gennem det østvendte vindue. Når I så vender hjem efter en formiddag på farten, kan I derimod nyde al sollyset i stuen, der fuldendes af to sydvestvendte vinduespartier. Og som om alt dette ikke var nok, så får I også de specialsyede gardiner med i boligpakken, og der er opbevaringsmuligheder i det private kælderrum.

Det bliver en snild sag at handle, for nærmeste supermarked findes 600 meter fra gadedøren, og derudover er der kort vej til både Herlev Bymidte og det nye BIG Shopping. Når I vil ud under åben himmel, så hopper I bare på cyklen, og ti minutter senere står I ved Utterslev Mose, hvor de rekreative områder venter på selskab. Og når I nu allerede er på cyklen, så vil I også glæde jer over de otte minutter fra hjemmet til S-toget ved Husum Station. To minutters kørsel tager jer desuden til motorvejen, som baner vejen for en pendler.

Velkommen hjem!