Mosekæret 11, 2880 Bagsværd

Moderne og åben planløsning med masser af lys omgivet af områdets smukkeste natur

Slip tankerne fri i nabolagets smukke naturområder, når arbejdsdagen er slut, og du trænger til at lufte løbeskoene gennem smukke eng- og moseområder – eller måske ønsker at nyde en tur gennem skovens dybe. stille ro? Ja, du behøver faktisk ikke at bevæge dig længere ud end til din egen 1.127 kvm store have, der byder på ægte "parkstemning" med blomstrende buske og fristende frugttræer. Stemningen der præger dette område – både på din egen matrikel og ude i nærområdet – er helt fantastisk og må og skal opleves. Kig forbi Mosekæret 11 i Bagsværd, og tag et nærmere kig på denne moderne ejendom og alle dens kvaliteter!

Den charmerende bygning fra 1951 råder over 241 etagemeter fordelt over en stor, lækker og brugbar kælder med masser af opbevaringsplads og en lysfyldt stueetage, som præsenterer en åben planløsning med masser af plads til familieliv såvel som til tosomhed.

Karakteristisk for stueetagen er de mange vinduer, som først og fremmest sørger for at inddrage sollyset i de dejlige opholdsrum, samtidig med at de skaber en flot arkitektur til de enkelte rum. Der er en god loftshøjde, som ligeledes bidrager til et åbent og luftigt indeklima, så her har man virkelig følelsen af at "være sammen" allesammen; også selvom man beskæftiger sig med hver sin aktivitet i alrummets forskellige zoner. Det store rum udgøres af et flot køkken, hvorfra der er udgang til en hyggelig morgenaltan med tid til at nyde kaffen i den tidlige formiddagstimer, et godt spisemiljø, en stor dagligstue og en integreret udestue i forskudt niveau, som tilføjer en masse charme til den samlede rumoplevelse.

Foruden opholdsrummets treenighed indeholder stueetagen en entré med adgang til både gæstetoilet og badeværelse samt to dejlige værelser. Skulle du og din familie have brug for et ekstra værelse, er det nemt at etablere et sådant ved at inddrage en del af den store dagligstue. Ja, alt i alt kan du se frem til at gå på opdagelse i et mulighedsrigt, lyst og moderne hjem, hvor sælger bl.a. har malet indvendigt overalt og fået opsat glasfibervæv på alle vægge for et stilrent og indflytningsklart look.

En smuk, privat have omkranser huset; herude finder du både kirsebærtræer og et fint gammelt æbletræ, der giver en god høst i september til efterårets rationer af æblemost og æblekage. Herude er der ligeledes anlagt et par dejlige, solrige terrasser og ellers en nem græsplæne, hvor børnene vil elske at lege. Hele herligheden er en del af et stille og trygt nabolag med gode naboer, og lige på den anden side af vejen kan du bevæge dig igennem Smør- og Fedtmosens naturskønne miljø med søer og varieret vegetation. Skovbrynet Skole og Bagsværd Svømmehal ligger kun fem minutters gang fra bopælen, og du har ca. 500 meter til motorvejsnettet samt syv minutter på cykel til Bagsværd Station.

En helstøbt boligoplevelse tæt på skov, søer og hverdagens mange praktiske indslag.