Solbærvænget 1, 2. tv., 2880 Bagsværd

SKØN ANDELBOLIG TIL SALG

Velkommen til denne skønne andelsbolig, hvor funktionalitet og æstetik er i højsædet. Der venter dig et sandt palads på hele 82 kvadratmeter med plads til alle tjenestefolkene, så du kan godt sætte dig i Guldkareten og bevæge dig mod Solbærvænget i en fart.

Der er bestemt kælet for detaljerne her på adressen, hvilket betyder, at intet er overladt til tilfældighederne. Det er hvidt på hvidt, indbydende og lysfyldt. Boligen folder sig i første omgang ud med en stor stue, hvor der er masser af plads til hoffets fine selskab. Der venter naturligvis også et sovekammer til monarken med god plads til at flade ud efter en dag fyldt med pligter og arrangementer. Endvidere byder paladset på et lyst køkken, som naturligvis har alt i hårde hvidevarer, og så er der fin plads til de kulinariske udfoldelser. Derudover mangler vi at runde lejlighedens badeværelse, der også er utrolig lækkert og royalt med flotte klinker.

Beliggenheden er i den grad også sikret, hvis du vælger at slå dig ned her på paladset, der blev opført tilbage i 1957. Du befinder næppe en bedre adresse i Bagsværd, der formår at sætte flueben ved en rolig beliggenhed samtidig med, at der er nem adgang til hverdagens fornødenheder. Som royal skal du selvfølgelig have alt indenfor kort afstand, og som en god service har Aldi derfor valgt at placere sig blot et minuts gang fra de kongelige gemakker. Stengården Station ligger 450 meter fra hoveddøren, og her står toget klar til dig. Tæt på ejendommen ligger også det historiske, Bagsværdfortet, som tidligere har sørget for at holde fjenderne i skak, så der er intet at frygte på adressen. Det er tilmed altid værd at besøge Bagsværd Sø, der er en sand oase, hvor du kan nyde en gå-eller løbetur, så hovedet kan få ro efter en lang dag med pligter og gøremål.

Vi står klar til at tage imod dig!