Bagsværd Hovedgade 188, 2. E., 2880 Bagsværd

IDEEL STUDIEBOLIG MIDT I BAGSVÆRD

Skoletasken er pakket og forventningerne for det nye semester er høje. Det eneste problem er, at du mangler et sted at bo, for priserne i København er tårnhøje, og det er umuligt at finde noget, der giver mening for en travl studerende. Heldet er med dig, for på Bagsværd Hovedgade 188 åbner vi nu op for salget af den ideelle studiebolig med billige fællesudgifter, hvor du er tæt på offentlig transport og Københavns sprudlende byliv.

Velkommen indenfor!

Lejligheden indeholder 50 lækre kvadratmeter fordelt på entré, køkken, badeværelse og stue - altså en klassisk 1V’er med masser af plads. Stuen er uden tvivl hjerterummet, hvor de fleste kvadratmeter er brugt. Tjeklisten for, hvad der er plads til, er lang. Sofa, seng, spisebord, opbevaring, skrivebord kan der indrettes med, og selv større møbler gør ikke noget for det voluminøse rum - og så er der mulighed for at dele rummet op til en 2V’er. Det er naturligvis også her, du skal svede over eksaminerne, så sørg endelig for at gøre det hyggeligt og behageligt. Kaffen brygges i køkkenet til de sene studietimer, hvor der i øvrigt også er bordplads til at kokkerere pasta med ketchup i lange baner, og derudover kan køkkenet også prale af ellers fine moduler med træfronter og de nødvendige hårde hvidevarer. Badeværelset kan du glæde dig til at opholde dig på, måske nærmere bestemt i det indmurede kar, der er din redning efter lange studiedage.

Lejligheden ligger i en fin ejendom fra 1960, hvor grønne fællesarealer binder dig sammen med dine naboer. I den grønne gård kan du sætte dig ned med de tunge bøger og få lidt frisk luft, og når lektietiden udløber, kan du åbne op for en kølig flaske hvidvin, som eventuelt kan nydes sammen med venner og bekendte.

Du får adresse på Bagsværd Hovedgade 188, der stort set fører direkte til centrum af København - altså en god cykeltur på en 40 minutter eller omkring en halv time i tog fra Bagsværd St. Du befinder dig tæt ved bymidtens indkøbsmuligheder, spisesteder og butikker, og samtidig ligger nogle af landets største virksomheder lige i nabolaget som de perfekte steder at søge om studiejobs hos. Bagsværd er fuld af kultur og grønne områder med både Bibliografen og Bagsværd Sø, så du kommer aldrig til at mangle noget her.

Lyder det som de perfekte rammer for dig? Kontakt os i dag og gør nærmere!