Ericavej 163, 1. 203., 2820 Gentofte

Indflytningsklar lejlighed med sydvestvendt altan

Turen går til det dejlige Vangede, hvor ingen ringere end Dan Turéll slog sine folder, hvilket I nu også får muligheden for. S-toget tager jer stort set lige til døren, for der er under 300 meter fra Kildebakke Station til jeres gadedør, og I er på den måde godt forbundet med hele København og omegn. Hører du eller din kæreste derudover til blandt DTU’s mange studerende eller ansatte, så vil smilet også brede sig på jeres læber, når I hører, at der er et kvarter i cykelsadlen fra hjemmet til universitetet.

Jeres nye lejlighed ligger nærmere bestemt for enden af den lukkede Ericavej, og med et fredeligt villakvarter i baghaven placerer den klassiske gulstensejendom sig i rolige omgivelser. Her skal I finde vej til første sal, hvor jeres nye hjem står klar til at tage varmt imod jer.

I træder indenfor i den store entré, og førstehåndsindtrykket er i top, for allerede her vil I bemærke de pæne, lyse og velholdte rammer, som er et gennemgående tema i boligen. Det er derfor også nemt at slippe fantasien løs og straks udfolde jeres mange indretningsidéer. Når I flytter ind, vil I derfor sætte pris på de kun to kilometers afstand til IKEA, som frister med nye møbler og alt, hvad et hjem skal indeholde af nips og køkkensager.

Den veludnyttede planløsning giver jer som sagt entréen med indbygget skabsplads, og dertil kommer køkkenet, soveværelset, stuen og badeværelset, hvor sidstnævnte tilbyder jer lidt hverdagsluksus i form af et fint badekar. Derudover blev badeværelset i 2017 opdateret med et nyt overskab og en håndklædetørrer, så her kommer I ikke til at mangle noget.

I køkkenet er hver en kvadratmeter udnyttet til fulde, og I får derfor plads til både hjemmebag og middagsforberedelser. Mens I har gang i gryderne, kan I desuden beundre de nye køkkenfronter fra 2015, som giver køkkenet et enkelt og tidløst look. Og når middagen er ovre, og I allerhelst vil slappe af, så står opvaskemaskinen til rådighed.

I værelset er der indtænkt opbevaring til garderoben, og der er desuden mulighed for at installere en dør mellem værelset og stuen, hvis I vil kunne lukke af mellem de to rum. I stuen vil I hver dag nyde lyset, som strømmer inde gennem det sydvestvendte vinduesparti, og her skaber døren også en flydende overgang til den store altan. I sommerhalvåret kan I lade døren stå åben og dermed udvide lejlighedens areal med de udendørs bonuskvadratmeter. Herude er scenen sat for lyse sommeraftener med grill og gode venner.

Hvis I kan løsrive jer fra de hjemlige rammer, kan I også udforske jeres nye nærområde. I bliver naboer til Nymosen med legeplads, fodboldbaner, vand og grønne omgivelser, men I kan også sætte kurs mod den hyggelige Vangede Bygade, som folder sig ud med et væld af butikker og indkøbsmuligheder.

Kort fortalt, et dejligt hjem, som i den grad vil tiltrække den studerende, men som også kan være en oplagt base for singlen eller senioren.