Bagsværd Hovedgade 184, 1. TH., 2880 Bagsværd

4 VÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN OG CENTRAL BELIGGENHED

Velkommen til Bagsværd Hovedgade, en attraktiv og central beliggenhed, tæt på Bagsværds mange faciliteter, Lyngby og Bagsværdsø samt Hareskoven.

Nærområdet byder sig med med flere gode dagligvarebutikker og spisesteder, der står klar til at stille shoppelysten og sulten. Bagsværd lokker endvidere med et stemningsfyldt gadebillede, hvor spændende butikker, indkøbsmuligheder, restauranter og cafeer ligger som perler på snor. Det hele kan nås til fods eller på cykel, og når I trænger til et afbræk i dagligdagen, så kan I nemt udskifte byens puls med skovbeklædte arealer og søer. Ja, børnefamilien kan tilmed glæde sig over de nærtliggende skoler, idrætsfaciliteter og fritidsaktiviteter, som nabolaget byder på. Nærmiljøet rummer alt, I har behov for og mere til. Bagsværd Station med både busser og S-toge ligger bare 450 meter herfra og forbinder jer med resten af byen.

I bliver en del af en veldrevet og sund ejerforening med en professionel administration. Lejligheden ligger på 1. etage i ejendommen fra 1953, som løbende er vedligeholdt med nyt tegltag og nyere vinduer mod gården. Ydermere er der også nyere lydisolerede vinduer mod gaden. Ejendommen fremtræder præsentabel med et pænt gårdmiljø med nyanlagt flisebelægning, hvor siddepladserne og legeredskaberne giver plads til, at både børn og voksne kan nyde udelivet. Af fællesfaciliteter hører også en vaskekælder, og der er eget pulterrum tilknyttet boligen.

Lejligheden er en af de bedre beliggende i ejendommen - særligt pga udsigten og den sydvendtealtan. Planløsningen fordeler sig over 89 velindrettede m2, der henvender sig til børnefamilier såvel som parret, der ønsker at udskifte den krævende villa med lejlighed, hvor der er rig plads at finde sig til rette på. Planløsningen fordeler sig med en fordelingsgang, der giver adgang til et funktionelt køkken, et lyst badeværelse med kombineret brus og badekar samt to værelser. Ydermere findes to stuer, hvoraf den ene har udgang til en dejlig sydvendt altan. Lejligheden fremtræder regulær og planløsningen kan nemt tilpasses jeres behov. Eksempelvis kan den ene stue inddrages som et ekstra værelse.

Her får I rammerne for et dejligt hjem.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.