Værebrovej 77, 2880 Bagsværd

SJÆLDENT UDBUDT TIDSLOMME VED FEDTMOSEN

På Værebrovej 77 kan I føle jer som Bagsværds Snehvide. Rådyrene tager ofte turen forbi jeres dejlige have og sætter en tyk streg under ejendommens idylfaktor, hvor I nær glemmer, at I faktisk befinder jer midt i Storkøbenhavn. Her får I overrakt nøglerne til en lille tidslomme fra 1967, der hele vejen igennem står, som det gjorde dengang.

Der er vist ingen tvivl om, at I nu har fundet et hjem for livet, som I kan gøre til jeres eget.

Åben døren og træd ind i jeres nye bolig. Entréen er første møde med de indvendige goder; en møblerbar gang i brune naturtoner, der som ved et trylleslag forvandler atmosfæren til noget varmt og genkendeligt; nemlig et hjem. Herfra har I adgang til værelsesafdelingen, der består af to regulære rum med hvert deres indbyggede skab samt et stort badeværelse med gulvvarme og badekar. Længere fremme venter det rektangulære stuemiljø med store vinduespartier mod den tilbyggede udestue, og på den anden side af stuens væg præsenterer det originale køkken sig med opvaskemaskinen som det primære bevis på, at vi ikke er tilbage i de glade 60’ere, og sidst men ikke mindst venter et gæstetoilet i stueplan.

Men boligen stopper ikke med at folde sig ud her, for vi mangler stadig kælderen. Her er både god loftshøjde og et tørt indeklima, så I frit kan gå i krig med indretningen af hvad I nu drømmer om: mancave med billardbord eller garnværelse med plads til hobbyprojekterne? Teenageafdeling med egen indgang eller det perfekte legerum? Det hele kan lade sig gøre, og I får ovenikøbet naturlig plads til vaskefaciliteterne i vaskerummet.

Hvad end I finder den gennemførte autenticitet charmerende eller ej, er hjemmet klar til et nyt kapitel, hvor I kan bevare, hvad I vil, eller starte forfra som på et blankt kanvas. Ved jeres hjælp kan villaen gå fra tidslomme til 2021-værdig. Lidt hjælp har I fået: alle vinduer er skiftet i 1999, og der er tilbygget både en dejlig udestue med panoramaudsigt mod haven samt en rummelig garage med plads til både Volvoen og værktøjet.

Hvad mere mangler så? Tja, det skulle da lige være en drøm af en have! Stik mod syd strækker den sig med plæne under den blå himmel, så en ubrudt række af vejrmøller kan øves på egen matrikel. Jeres rolige paradis er solfyldt og åbner døren på vid gab for potentialet - har I grønne fingre, kan I anlægge farvestrålende blomster og velduftende buske til den store guldmedalje, og er I mere til at sidde og nyde livet fra en havestol, er udsigten allerede fænomenal.

Grunden ligger i et kvarter, hvor privatlivet er helligt, og I kommer derfor ikke til at være forstyrrede af jeres ellers rigtig søde naboer. Det børnevenlige kvarter er utroligt populært, for I have den enestående mosaik af moser og småsøer lige i baghaven, som sørger for et varieret liv af både dyr og planter. Samtidig er her kort afstand til skolen og til motorvejen - endda helt uden at I er generet af trafikstøj.

Velkommen hjem.