Haremosen 24, 2880 Bagsværd

En helt særlig boligoplevelse få skridt fra Hareskoven!

Lad champagnepropperne poppe, og rul den røde løber ud, for der er mange grunde til at fejre, når det endelig er jeres navn, der pryder postkassen her på Haremosen 24! Børnefamilien vil straks føle sig hjemme i den store, velholdte villa, mens udelivet vil stortrives i havens grønne oase, hvor jacuzzien vil tilføre lidt ekstra luksus og ægte spa-fornemmelser!

Vejen hertil er også en fornøjelse, for turen går blandt andet gennem Hareskovby, som ligger med selveste Hareskoven til de fleste sider, så I skal aldrig lede længe efter smuk natur, når I vil nyde forårsvejret med en picnic i det grønne. Få skridt fra skoven ligger Haremosen; den lukkede villavej, som vil danne rammen om jeres nye tilværelse, og det er ikke kun naturen, I har tæt på, for der er også gåafstand til S-toget, og takket være en tunnel for enden af villavejen, kan I nemt komme til skole og svømmehal på ingen tid.

Villaen venter for enden af vejen, dog ikke som det sidste hus, så der er dermed sørget for afstand til ringvejen. I kan altså konkludere, at der allerede er rigeligt at glæde sig over, men ved I hvad, de gode oplevelser fortsætter, når I vender blikket mod boligen! I bliver taget varmt imod af en klassisk 60’er-villa, og allerede ved første øjekast står det klart, at der gennem årene er investeret tid, penge og kærlighed i vedligeholdelsen, og I vil forelske jer i alt forhavens farverige rododendronbuske til villaens velholdte ydre! Dertil kommer desuden den fine garage.

Bag de gule murstensmure venter jer hele 276 etagemeter fordelt på en bolig i to plan samt en herlig underetage, der ligger i niveau med haven. Alle kælderdrømmene udleves hernede, for én ting er, at I kan indrette jer med vinkælder eller viktualierum, men derudover får I også den perfekte gildesal, hvor både bar, musikanlæg og billardbord kan følge med i købet - forestil jer lige, hvordan I hernede samler venner og familie til årets fest, og er vejret godt, kan I også indtage haven med kolde velkomstdrinks. Efter aftale med sælger er det desuden muligt at overtage havemøblerne og en del af inventaret; heriblandt kan nævnes havetraktoren, der kan indgå i forhandlingen, og den vil I sætte stor pris på, når græsplænen skal stå klar til sæsonens havespil.

Før I slår jer ned i den fantastiske have, skal I færdiggøre rundturen indendøre. Førstesalen er dedikeret til husets værelser, og I får fire af slagsen, men ikke nok med det, for her er også et garderoberum, et pulterkammer og et flot badeværelse. Nedenunder folder stueplanet sig ud med hjemmets naturlige opholdsrum, nemlig køkkenet og de to stuer, der ligger i åben forbindelse med hinanden, så her er fokus på hygge, samvær og familietid. I sommerhalvåret kan I lade skydedøren stå åben og skabe en flydende overgang til den hævede træterrasse, der vil fungere som jeres faste base i det gode vejr.

Kort fortalt, en helt særlig boligoplevelse, der uden tvivl skal opleves!