Aldershvilevej 121B, ST. TV., 2880 Bagsværd

TIDLØS 2V ER I BAGSVÆRDS ABSOLUTTE MIDTE

Selv en tung pose penge rækker ikke langt, når den står på boligjagt i det københavnske - og da slet ikke for førstegangskøbere eller seniorer, som måske ikke lige har den store formue med i bagagen. Et glimrende kompromis er at stige på B-Toget fra Hovedbanegården og stå af på Bagsværd St. - så ligger Aldershvilevej 121B, st, tv, nemlig lige for!

Lad os starte med at slå rammerne fast. Bagsværd stiger i graderne, når det kommer til boligsalg, for udover at ligge omkring 25 minutter fra Indre København, ja, så er det faktisk svært at hamle op med den totale naturrigdom, der er at finde i og omkring bydelen. Bagsværd Sø og Aldershvile Slotspark glimter af efterårsfarver og kan nydes året rundt, ligesom Hareskoven ligger få togstationer længere mod nord. Samtidig kommer du på adressen til at bo lige i hjertet af Bagsværd med en bred vifte af indkøbsmuligheder, Bibliografen og et hæderligt café- og restaurantmiljø ved hånden, mens medarbejdere i Novo Nordisk kan gå direkte på arbejde.

Og med nøglerne sikkert i hånden rulles den røde løber nu ud mod stuelejligheden på 55 veldisponerede kvadratmeter, der fremstår lyst, venligt og lige til at gå til for singler og par, unge og ældre, fuldtidsarbejdende og studerende. Ja, endda forældrekøb er velkomne! Du bliver taget imod af en tidløst indrettet lejlighed bestående af entré, køkken, stue, soveværelse og badeværelse, der er nemt at gøre til dit eget, når du får bestilt flyttebilen og får båret dine egne møbler på plads. Og altså for alvor kalde boligen her for dit nye hjem.

Muligvis sidder du med en tanke om, at der skal gøres nogle ting, før du får det, som du vil have det, og bevares! Det skal du bare gøre! Men du behøver ikke gøre det, inden du flytter ind, for ikke nok med, at både køkken og badeværelse er funktionelle rum, så er i særdeleshed sidstnævnte også rigtig velholdt. Her er desuden både vaskemaskine, gulvvarme og pæne fliser, så du har tid til at surfe nettet tyndt efter netop det vaskemøbel, væghængte toilet eller måske endda badekar, som skal skabe dit nye velværebadeværelse. Samtidig kan du nøjes med at male eller skifte køkkenlågerne, for at sætte dit eget præg uden at tage det hele store skridt mod et splinternyt køkken.

Som om det ikke var nok, ja, så kan du regne med at blive tæt med dine naboer - andet kan ikke lade sig gøre, for sødere mennesker findes ikke. Du inviteres uden tvivl til de fælles grillfester i fællesområdet, som selv i regnvejr kan lade sig gøre, da I bare kan rykke ind under halvtaget. I er alle en del af den veldrevede ejerforening, der ikke blot har komplet styr på økonomien, men som også har sørget for, at du kan sidde med uhyrligt billige fællesudgifter på hånden.

Kort sagt: her er der virkelig lagt op til at livsnyderi og hverdag kan gå hånd-i-hånd uden problemer!