Kalvehavevej 36, 3250 Gilleleje

Dejligt familiehus i Gilleleje med skøn have!

I dejlige Gilleleje bydes I velkommen til et rummeligt familiehus, der er i skøn forbindelse med naturen.

Husets formidable have har store, frodige træer, som fordeler sig omkring den velholdte, mørkegrønne græsplæne. Her har I plads til, at børnene leger i solvejret, mens fuglene pipper i trætoppene, og de voksne nyder et glas rosé på den sydvestvendte terrasse. Slår vejret om i let regnvejr, er en del af terrassen heldigvis overdækket, og hvis I henad efterårstiden ønsker en anelse mere varme, byder haven på eget orangeri, så sommeren varer lidt længere end ellers. Harmonien med naturen er i øvrigt gennemgående, for udover den sublime have har huset også solceller på taget, så elektriciteten kan tappes med god samvittighed - og dertil befinder I jer jo midt i det naturskønne Gilleleje.

Indendøre venter et virkelig hyggeligt hjem i god stand. Èt af de gode fællesrum er køkkenalrummet, som er blevet renoveret for bare to år siden. Her kan I lave mad med udsigt til haven, mens køkkenhalvøen er i en åben forbindelse til alrummets spiseafdeling. Efter middagen lægger den charmerende brændeovn op til, at I slår jer ned i det store hyggeområde, og måske kigger ud i haven gennem vinduespartiet, der dækker hele endevæggen og cementerer naturtemaet. Når I skal til køjs, og skyggerne bliver lange, venter jer tre rigtig gode værelser. Skal I bruge badeværelset inden, vil I nyde, at det er i god stand og har gennemtænkte opbevaringsløsninger samt en separat bruseniche. Tilhørende huset har I desuden et bryggers lige ved køkkenet og et skur, som ligger ved siden af carporten.

Lokalområdet byder på flotte områder, gode naboer og dejlige oplevelser. I kan nemlig på ti minutter gå ned til Gilleleje centrum, som byder på fine butikker, og skal I forsynes med friske fisk fanget i Nordsjælland, ligger Gilleleje Havn ligeledes ti minutter væk. Her kan I måske også selv tage en sejltur og have en båd liggende? Mht. alt det praktiske er I desuden også dækket godt ind, for I er tæt på gode skoler, indkøbsmuligheder og har kort til offentlig transport.

Velkommen til skønne Gilleleje, hvor jeres nye familiehus prydes af en fænomenal have, der kan give jer et fantastisk udeliv med et hyggeligt orangeri, en stor, halvt overdækket terrasse og spirende, frugtbar natur.