Buddinge Hovedgade 159, 1., 2860 Søborg

Gemytlig og veldisponeret bolig med egen have og altan

I det livlige område omkring Buddinge Hovedgade bydes I velkommen til en charmerende bolig, der passer perfekt til både familier, enlige og par. På øverste etage i det sjælfulde hus med det røde tag fås her en bolig med en hyggelig indretning, privat altan samt en tilhørende, aflukket have.

Og haven er virkelig en perle, som I kommer til at elske. Omgærdet af frodige træer og buske ligger den sunde, grønne græsplæne, der med sin aflange form egner sig formidabelt til børnenes fodbold- eller badmintonkamp - og til forældrenes havefester under pavillonen. Ved siden af haven får I også en privat parkeringsplads samt adgang til en garage.

Indendøre fortsætter det imponerende indtryk. Særligt den fine udsigt og den rummelige hygge er gennemgående temaer. Fra de to gode værelser er der eksempelvis forblændende udsigt over det charmerende nærområde, og under træbjælker foroven skabes der i stueområdet den hyggeligste stemning. Her kan I samles til et frydefuldt middagsselskab eller familiesamvær, og med en åben forbindelse fra middagsbordet til køkkenet kan de siddende nyde et glas vin ved bordet, men stadig nyde duftene fra køkkenet samt konversere med kokkene. Bagefter venter et behageligt sofahjørne, men måske I hellere vil tage kaffen på altanen? Den ligger lige ved alrummet, som dermed cementerer jeres gode udsigt og lysindfald, der også komplimenteres af tagvinduerne.

Badeværelset har en rummelig, separat bruseniche og fremstår som endnu en velholdt del af boligen. Ved siden ligger de to værelser, hvorfra der er opgang til en stor hems, der enten kan bruges til opbevaring, hygge- og børneområde eller noget helt tredje? I al fald er hemsen med til at danne boligens gennemgående hygge, som dog ikke gør, at der ikke også er tænkt på stil.

For blot at nævne én ting, er der i køkkenet smarte, hvide elementer i en moderigtig kontrast til de mørke bordplader, hvilket er særligt iøjnefaldende. Men her kan der ikke blot nydes, også ydes, for der er alt, hvad I får brug for til både hverdagens og weekendens kokkerering: godt med bordplads, hensigtsmæssige opbevaringsløsninger, opvaskemaskine og udsigt ud over det betagende nærområde.

Og det er virkelig et skønt område, hvor der både er livlige butiksstræder, caféer, kulturelle begivenheder og meget mere. Dertil ligger den lokale netto lige om hjørnet, og andre praktiske gøremål såsom afhentning og aflevering af børnene kan også klares hurtigt, da der ligger gode skoler og børneinstitutioner tæt på. Skal I ind til København, er Buddinge station og diverse busmuligheder desuden et kort smut væk.

Samlet set venter jer altså en fantastisk bolig med en misundelsesværdig have, en skøn altan og en fantastisk placering.